Ga naar inhoud

Loow

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Loow's prestaties

  1. Nee dat kan kloppen.. Zoals ik weet was er ook geen usb draadloos adapter. Sinds er bij KPN issues waren met de verbinding maakt mijn computer geen draadloos contact meer. Ik weet niet hoe dit zit met routers? Moet je een programma downloaden die verbonden staat met je router? Welke opties zijn er om je computer contact te laten leggen met een router? USB draadloos adapter / wifi netwerk kaart in je computer / kabel naar de router. Zijn er nog meer opties? Als ik KPN ga bellen weet ik iig welke opties er zijn. Bedankt!
  2. Bedankt voor je reactie stegisoft, Dit is het linkje: http://speccy.piriform.com/results/lPoQ2pIznZKV2RsOIZPtSvH
  3. Beste allemaal, Ik werk bij een klein bedrijf & wij hebben de afgelopen tijd al een aantal internet probleempjes gehad. Het zit zo; 2 weken geleden viel het internet eruit, het was waarschijnlijk een storing maar dit duurde 3 dagen. Ik heb KPN gebeld en hun snapte er ook helemaal niks van, alles gaf aan dat ik internet zou moeten hebben. De DNS stuurde geen informatie door en daarom kon ik geen verbinding met een website maken. KPN liet mij toen de Google DNS gebruiken, een dag later had ik op iedere computer/laptop weer internet. Afgelopen weekend kon ik niks uitprinten (printer draadloos gekoppeld aan computer). Ik ben gaan zoeken, uiteindelijk blijk dat sinds de storing de computer de router van de beveiliging camera's oppikt (via kabel). De computer kan geen draadloze verbindingen meer vinden en dit was altijd wel het geval. Ook zie ik de netwerkadapter niet staan als ik bij het overzicht kijk en kan ik alleen LAN verbinding vinden. De overige laptops hebben wel internet via de "normale" router. Ik snap echt weinig van computer, zou echt niet weten wat er misgaat. De jongens die de camera's hebben geïnstalleerd zeggen dat het geen miscommunicatie is tussen de 2 routers. Ik weet ook niet of er in de computer een wifi iets zat of dat er iets verwijderd is dat verbinding maakte naar de router? Misschien kan iemand mij dat uitleggen? Of iig een tip heeft wat ik kan doen. Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.