Ga naar inhoud

Fury66

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Fury66

  1. Bij het bekijken van videos en random surfen meestal wel op een (stoffen) zetel. Bij CS go en andere games op een tafel (glad, hout)
  2. Hallo, Onlangs heb ik de Intel extreme tuning Utility gedownload om wat meer inzicht te krijgen in de prestaties van m'n laptop. Ik heb een Dell G3 laptop met Intel i7 en een Geforce GTX1060 videokaart. Ik maak me toch wat zorgen aangezien de CPU tijdens het spelen van CS:go al temperaturen van 99°C bereikt. Is dit normaal? Via de Intel tuning utility heb ik een benchmark test laten lopen. Resultaat: 1123 marks (wat dit wil zeggen, geen flauw idee), maximum processor frequency 3.88Ghz en Highest CPU temp is 99°C. Zou ik een cooler moeten gebruiken of andere koelingspasta toevoegen? Voor alle duidelijkheid, ik heb niet zitten foefelen met de tuning utility, alles staat op standaard.
  3. Hey, van de error scan kon ik geen screenshot maken want mijn pc blokkeerde. Uiteindelijk had heel mijn harde schijf (1TB) 2 rode vakjes,al de rest was groen. kwamneer op 0,1% fouten. van de benchmark test kun je het resultaat zien in de bijlage. grts, jonas
  4. Hallo, hier de specs: http://speccy.piriform.com/results/LwQQoWrdd3I7bn8MyCyp5lp
  5. Hallo, Ik zou graag mijn PC wat upgraden zodat ik o.a. wat nieuwere games kan spelen. Bij de meeste games die ik bekijk zijn het vooral mijn videokaart (geforce gtx460) en mijn cpu (intel i5 650@3.20ghz) die te kort schieten, evenals mijn RAM geheugen. Zou het de moeite zijn om mijn ram en videokaart te laten updaten, of koop ik beter direct een nieuwere pc? (via can you run it wordt bb voor fallout 4 een i7 processor voorgesteld; maar dat lijkt me wat te veel, niet? indien nodig kan ik een screenshot leveren van mijn systeem info. alvast bedankt!
  6. Hallo, Ik had graag het geheugen van mijn pc wat uitgebreid met een nieuwe harde schijf. Deze die er nu in zit is van western digital, 1 TB, SATAII 3.0GB/s. Is het mogelijk om hierbij een nieuwe aan te sluiten van 2 of 3 TB,SATAII, 6.0 Gb/s? Ik vroeg me af of er een verschil is met dat de vorige maar 3.0Gb/s is, of mijn systeem een van 6.0 zou aankunnen? of maakt dit niks uit? Indien nodig kan ik een spec-lijst geven van mijn systeem
  7. Hallo, heb process explorer doen lopen, en blijkbaar behoort die rundll32.exe toe aan skype. Nochtans als ik via windows taakbeheer kies om het proces te beëindigen dan valt mijn scherm even weg. direct daarna krijg ik dan de melding "beeldschermstuurprogramma NVIDIA Windows Kernel mode driver, Version 331.65 reageert niet meer en is hersteld'. Die twee programmas kunnen toch onmogelijk met elkaar gelinkt zijn, of wel?
  8. Dat was de naam van het proces, geen andere info erbij. Rundll32.exe
  9. Nog even vermelden. zag daarnet dat mijn processorgebruik bij enkel google chrome en een documententab 40% was. Heb ondertussen ook nvidia geforce experience verwijderd, maar de prestaties bleven even slecht. Daarna via windows taakbeheer een rundll32.exe proces beëindigd, en nadien ging alles veel vlotter. Iemand een verklaring hiervoor?
  10. Bij deze: http://speccy.piriform.com/results/SS0uXKTomWT65JVi3njEcPJ is een hele waslijst!
  11. Heb ik al geprobeerd, maar heb geen herstelpunt voor de installatie van kaspersky. Gisteravond heb ik nog een probleem erbij, met een update van nvidia, waardoor de cursor enorm traag reageert in-game.
  12. De laatste tijd heb ik het probleem dat mijn pc begint te haperen bij zelfs de minder zware programmas, hoe dit komt weet ik niet. ik krijg veel meer lagg bij het spelen van games (zelfs niet online), internet gaat trager, youtube videos haperen. het lijkt wel een algemeen probleem, en dit is allemaal begonnen toen ik kaspersky internet security 2014 heb aangeschaft, zou dity allemaal daaraan kunnen liggen (Ik had een vroegere versie van kaspersky daarvoor, en geen enkel probleem daarmee). ik vind het raar want ik heb een snellere internetverbinding laten installeren, MEt draadloos netwerk enkele weken geleden, en toch gaat internet nu trager heb ik de indruk. Mijn specs zijn: Intel core i 5 3.20 ghz 4gb Ram Nvidia geforce 460 GTX laat maar komen!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.