Ga naar inhoud

manoon16

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door manoon16

  1. Hallo iedereen, heb sinds 3 weken nieuwe laptop met windows 7. Maar als ik hem opstart, komen er 4 bolletjes die het logo van windows moeten vormen, na het verschijnen van die bolletje verschijnt het logo niet en blijft de computer hangen.... iemand enig idee hoe dit komt en wat ik er aan kan doen?? het is erg verveleng en vrijwel altijd met opstarten. (toevallig vanochtend eenmalig niet, maar nu net wel weer) Groetjes
  2. Hallo iedereen! ik hoop dat ik mijn vraag hier goed plaats. Ik wil namelijk graag antwoord op iets wat mij niet lukt en waar ik helemaal gek van wordt. ik heb deze discussie ook ergens anders al geplaatst, maar probeer het hier ook, want waarschijnlijk herkent mijn cd-driver van XP de dvd niet. * Ik heb 2 dvd's namelijk een DVD - rw en een DVD + rw. Op beide staat al iets gebrand. Nu wil ik hierop nog iets branden, maar zowel nero en ConvertXtoDVD herkent de cd niet en zegt dat er geen rw inzit. Nou probeerde ik hem leeg te maken, te wissen, met nero, in de hoop dat hij het dan wel zou willen branden, maar ook hier herkent nero de dvd niet en wilt hij niet wissen. Hoe kan ik dit oplossen?
  3. Hallo iedereen! ik hoop dat ik mijn vraag hier goed plaats. Ik wil namelijk graag antwoord op iets wat mij niet lukt en waar ik helemaal gek van wordt. * Ik heb 2 dvd's namelijk een DVD - rw en een DVD + rw. Op beide staat al iets gebrand. Nu wil ik hierop nog iets branden, maar zowel nero en ConvertXtoDVD herkent de cd niet en zegt dat er geen rw inzit. Nou probeerde ik hem leeg te maken, te wissen, met nero, in de hoop dat hij het dan wel zou willen branden, maar ook hier herkent nero de dvd niet en wilt hij niet wissen. Hoe kan ik dit oplossen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.