Ga naar inhoud

Muppets

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Muppets

  1. Als ik het budget optrek, gaat deze samenstelling dan ook? Of is de voeding of dergelijke dan niet correct? Alvast mijn dank. Azerty[475293]=1
  2. Waarvoor heb ik een PC nodig? - Pc ga ik gebruiken voor fotobewerking en internet, muziek afspelen. Wat is mijn budget? - Laat ons zeggen circa 850 euro. Een merkcomputer of een samenstelling? - Samengestelde pc Ga ik overklokken? - Daar ik een leek ben, lijkt me dit niet verstandig. Liever niet dus. Ga ik later upgraden? - Moest het nodig zijn, wil ik hem wel kunnen upgraden, ja dus. Heb ik al die nieuwe functies wel nodig? - Wat ik nodig heb om mijn nikon spiegelreflex aan te sluiten. Ook wil ik de pc over een full hd tv scherm laten gaan. En wil ik wel eens een cd of dvd kunnen branden. Ga ik zelf assembleren? - Laat ik over aan mensen met kennis. Heb ik een besturingssysteem nodig? - Windows 7. Ga ik zelf installeren? - Laat ik liefst doen. Heb ik een voorkeur aan onderdelen? - geen voorkeur. Liefst zo sober mogelijk. Heb ik nog randapparatuur nodig? -Heb ik reeds in mijn bezit Heb ik specifieke wensen? - Liefst niet te veel kabaal. Voor fotobewerking raden ze min 8gb liefst 16gb aan. Woon je in Nederland of België, wil je bestellen bij een specifieke (web)winkel? -belgie geen specifieke winkel. De software die ik gebruik voor foto's zijn: - Adobe photoshop elements 12 - Adobe Lightroom 4 met Nik Software Ooit mss eens een adobe photoshop cs versie. Maar dit is zeker niet gelijk aan de orde. Daarom dat ik bij upgrade heb geantwoord: moest het nodig zijn. Alvast mijn dank.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.