Ga naar inhoud

cylke

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

cylke's prestaties

  1. Ik heb net VLC media player geïnstalleerd. bij het afspelen van een film krijg ik zéér slecht beeld. Het is precies of er een basiskleur ontbreekt of dat het beeld in half sepia half kleur wordt weergegeven. Zijn er parameters die verkeerd staan? Bedankt alvast voor de hulp.
  2. Ik heb een wifi extender geïnstalleerd van sitecom N600. Ik zie op het overzicht van de netwerken dat er een nieuw netwerk is bijgekomen met hetzelfde SSID als deze van telenet uitgebreid met "_EXT" zoals in de instructie staat. Echter met mijn laptop (Toshiba ) en smartphone huaweiY300 kan ik dit netwerk niet openen. Met de vast PC en smartphone Galaxy S3 wel. Via Xirus heb ik gezien het nieuwe netwerk van de ewtender werkt op kanaal 11.7 en het netwerk van de router van telenet werkt op kanaal 11. Zou dit de oorzaak kunnen zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.