Ga naar inhoud

'tzeetje

Lid
  • Items

    56
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door 'tzeetje

  1. Hartelijk dank voor de snelle reactie, ik hoopte op beter nieuws maar het lijkt me ook dat de harde schijf zijn tijd heeft gehad. Bestaan er manieren om alsnog problematiek met interface uit te sluiten? Bestaat er een begeleidende site waar men stapsgewijs uitlegt hoe een externe schijf te vervangen... of kan ik beter deze binnen brengen naar een specialist?
  2. Beste, een jaren geleden heb ik zelf opgenomen familiefilms op een harde schijf (in MPG formaat) geplaatst. wanneer ik een film wil bekijken zijn er die plotseling stoppen of halverwege automatisch terug herbeginnen, soms lukt het om een film met VLC te openen ( waarbij film ook de onverwachts stopt ), soms niet. Met WMP lukt het niet om deze te openen. De films overzetten naar een andere dragen (harde schijf/laptop) lukt ook niet. Het gebeurd ook dat ik gegevensfout cyclische redundantiecontrole melding krijg wanneer ik mijn harde schijf ( iomega ) opnieuw wens te openen. Omdat ik een leek ben in het IT gebeuren heb ik geen flauw idee hoe het probleem op te lossen is.
  3. Rechts of links klikken lukte niet. Maar het is wel gelukt door de pc herop te starten maar zonder in te loggen... dan had ik de werking van de taakbalk terug. Hartelijk dank voor de hulp.
  4. heb de pc heropgestart... met hetzelfde resultaat
  5. Na het opstarten van Windows 10 zijn alle iconen onderaan in de balk verdwenen, alleen het windows icoon + zoekvenster en een derde onbekende icoon zijn nog zichtbaar. Het lukt niet om met de cursor die resterende iconen te openen ( links of rechts klikkend ). Shortcuts op mijn bureaublad krijg ik wel open., behalve de telenet mail shortcut daarbij krijg ik de 214721900 bestandssysteemfout te zien. De pc is 2 maand actief.
  6. Het voorstel om te upgaden naar windows 11 - in het artikeltje - heb ik links gelaten, maar de Fixit heb ik wel uitgevoerd en met succes. Hartelijk dank voor de snelle en duidelijk support. Nog een prettig weekend gewenst.
  7. Oei, ik ben geen krak op IT gebeuren maar ik zie, Windows live mail versie 2011 staan. Het niet openen van de links is iets dat nog maar recent is, zonder dat we een bepaalde instelling hebben veranderd.
  8. Hoi Mol, ook met Ctrl lukt het niet om de link te openen. Alle links zowel meegestuurd door vrienden bv: een youtube link of een link van een bedrijf bv: Hallmark zijn niet te openen. Stuur ik de mail naar een andere account dan kan ik deze wel openen.
  9. Beste, het lukt niet om een link te openen die met de mail ( outlook ) is meegekomen. We krijgen de melding: "...voor deze bewerking is er geen programma aan dit bestand gekoppeld.." Als ik rechts klik en doel opsla dan krijg ik die link wel open. Met een ander account ( eveneens outlook ) op dezelfde desktop is er geen probleem om de link te openen. Hopelijk is dit een beetje begrijpbaar uitgelegd. Enig idee? Mvg,
  10. Hartelijk dank, via de links kon ik met beperkte MB, de belangrijkste doc's terug ophalen. Is de USB klaar voor vuilbak ( wegens onstabiel ) of kan ik na formateren deze nog gebruiken? Mvg,
  11. Beste, Bij het plaatsen van USB krijg ik de melding: de schijf in station F moet geformatteerd worden. Als ik op eigenschappen klik duidt hij capaciteit 0 bytes aan maar met de kleur code is hij volledig vol. Is de usb gecrashed en zoja kan ik de " verdwenen" documenten nog ophalen? Alvast bedankt. Doc1.docx
  12. Ik heb de oorzaak eindelijk gevonden. De active X filtering ( beveiliging ) was ingeschakeld en deze moest uit.
  13. snap er niets meer van... ik heb de flash player en de updater verwijderd, de beveiliging uitgezet en de adobe flash player ( via opslaan en uitvoeren ) gedownload via de officiële site. Na de download krijg ik geen enkele melding om op te starten of iets dergelijks. Meer nog, als ik de C scan vind ik enkel Adobe Flash Player Updater.job terug. ?? Klik ik op de updater krijg ik melding dat er geen bestand gekoppeld is.
  14. Adobe acrobat flash player 19 active X is te vinden via configuratie - programma's verwijderen of wijzigen, maar daar kan ik de flash player alleen maar verwijderen. Onder configuratie - standaardprogramma's vind ik deze niet terug. Vind het bizar.
  15. Facebook zou werken met adobe flash player, deze is niet geïnstalleerd op de desktop. Bij de installatie doorloopt hij de volledige sequentie ( opslaan en uitvoeren ) maar na het installeren vind ik niets terug op de C schijf. ??
  16. Voor films gebruik ik VLC en WMP wat lukt, ook filmpjes op youtube vormen geen probleem. Met welk programma de video's van facebook worden afgespeeld weet ik niet.
  17. Ik heb de cc cleaner enkele keer laten lopen tot er geen opmerkingen meer waren. Spijtig genoeg lukt het nog niet om video's af te spelen bij facebook.
  18. Beste, Na de scan heb ik geen gevonden items ( zie bijlage ), alsook geen herstart. Doc1.docx
  19. met log txt . aub log.txt
  20. Nee het probleem is nog niet opgelost. Ik heb wat rond gesnuisterd op i-net en daar verwijzen ze telkens naar adobe flash player of java. Maar het lukt niet om de flash player te installeren... dus verder zoeken maar.
  21. 'tzeetje

    Facebook

    Geachte, Sinds kort lukt het niet om de video's op facebook af te spelen. De video's op youtube vormen geen probleem. Enig idee welke richting ik moet zoeken? Mvg, Mike Doc1.docx
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.