Ga naar inhoud

Elies92

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Elies92's prestaties

  1. Dat verwijderen ga ik dit weekend proberen! Ja OneNote is wel geïnstalleerd. Werk er dagelijks mee.
  2. Dat eerste is wel een idee, alleen doet het probleem zich al meer dan een half jaar voor. Dan ben ik, ben ik bang, heel veel informatie kwijt. Het is puur een instelling waar ik niet aan had moeten zitten, maar dus wel verkeerd heb gedaan. Dat tweede lukt niet, want bij stap 1 gaat het al mis. Die optie staat niet tussen de mogelijke printers. Dat is mijn hele probleem.
  3. Ik gebruik Windows 7 en heb Office versie 2007. De printer die ik gebruik is HP photosmart 8200. De printer staat als standaard gemarkeerd.
  4. Beetje een lastig probleem ben ik bang, maar ik zit met het volgende. Op mijn vorige laptop kon ik een ppt of pptx bestand naar OneNote "printen". Dan staat OneNote staat dan dus tussen de printers. Bij mijn nieuwe laptop gebeurde dat niet automatisch. Ik ben toen gaan prutsen (wat ik achteraf niet had moeten doen) met behulp van internet, maar het is me niet gelukt om de instellingen zo te veranderen dat ik weer kon "printen" naar OneNote. Een bijkomend probleem is dat ik nu helemaal niet meer kan printen met mijn laptop. Ik klik de goede printer aan (normale printer dus) en dan klik ik op afdrukken, maar dan gebeurd er niks. Ik hoop met heel mijn hart dat jullie mij kunnen helpen, want ik loop steeds tegen dit probleem op bij mijn studie.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.