Ga naar inhoud

Malok

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Malok's prestaties

  1. Nou ja... na verschillende pogingen ..toch maar ff. hier wat vragen.... De laptb maakt wel verbinding met die repeater... maar geen internet word er vermeld... Dan is er nog niets mee te beginnen.... volgens mij zit er in de lab. iets niet goed.... windows 7 prof. is er vorige maand opgezet... hij maakt wel verbinding met de router van UPC... hoewel hij daar ook wel eens de verbinding met internet kwijt is... heel vreemd... iemand misschien een idee hoe dat op te lossen is..??? thnx.
  2. 20 sec. vasthouden om te resetten... das iets wat bik nog niet geprobeerd had... handleiding had ik niet meer... Thnx. voor de tip!
  3. Enige tijd geleden bij Actionwinkel een wifi repeater van het merk Maxxter aangeschaft, Werkte perfect... maar nu ben ik van internet/telefonie profider veranderd... ander modem gekregen.. dus werkt de repeater niet meer..dwz. hij vind het nieuwe modem niet.. van alles al geprobeerd maar niets werkt... Is hier misschien iemand die er een oplossing voor weet ? of moet ik een nieuwe gaan kopen ??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.