Ga naar inhoud

Astrid68

Lid
  • Items

    57
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Astrid68

  1. Ja hoor, je mag dit topic sluiten. Wij zijn gered....☺️
  2. Bedankt voor alle moeite "adviseurs"...... Ik denk dat we weer voor een Lenovo gaan. Mijn eigen laatste 2 laptops waren ook een Lenovo. Wij zijn enorm enthousiast over de Lenovo. De school kent helaas de mogelijkheid niet om via hen een laptop aan te schaffen. Maar dat is ook niet erg. Ik merk dat we steeds meer moeite krijgen om een keuze te maken als we een nieuwe laptop aan willen schaffen. Ik heb het gevoel dat ik daar jaren terug veel minder moeite mee had. Er is zo vreselijk veel aanbod, en iedereen belooft het allerbest...terwijl ik het idee heb dat er steeds meer rotzooi verkocht wordt. Dat er is ingeleverd op kwaliteit van de onderdelen. Ik vind het erg lastig om nog te bepalen of ik vooraf een goede keuze heb gemaakt.....tot het moment dat je het in gebruik neemt. En het is elke keer weer best een hele hap geld. Je wilt dan toch het gevoel hebben dat je een deugdelijk product heb gekocht. Nogmaals bedankt!!!
  3. Bedankt!! Hier kunnen we wel wat mee. We gaan er even goed naar kijken. Die hub ( ook nieuw voor mij....stom dat ik daar zelf nooit aan heb gedacht....) is een goed advies!! Die ga ik zeker aanschaffen.
  4. Hoi Broere, Mijn donatie zal max € 200.- zijn. Haar budget zal dan rond de € 600,- liggen. Het komt echter niet aan op €50,-.... Haar laatste 2 laptops waren een Lenovo. Merkvast is ze echter niet.
  5. Voor die dingen mag je rekenen boven de 1500€ als je een degelijk systeem wenst. is ook te zien welk schermgrootte je wens...... Dit is echt zwaar boven haar budget. ( en mijn donatie...) Ze is geen "professioneel" gamer.....meer een hobbyist. Ze wil gewoon haar oude laptop vervangen door een nieuwe, maar heeft geen idee wat ze nu aan moet schaffen door de vele verschillende goed bedoelde adviezen en het grote aanbod aan laptops.
  6. Hi, Even heel snel ( tijdens het thuiswerken..) gekeken. BTO laptops zegt me helemaal niks. Nog nooit van gehoord. Ik denk dat ik/wij liever gaan voor een bekend merk gaan waarvan we de ervaringen kunnen vergelijken.
  7. Hoi! Mijn dochter is aan een nieuwe laptop toe. We zijn al een tijd aan het rondkijken in winkels en op het internet, maar we zien door de bomen het bos niet meer. Waar de een laaiend enthousiast over is, kraakt een ander weer af. Wil iemand ons hierover eens advies geven? Ze moet het grotendeels zelf betalen, en is bang dat ze ( achteraf) een verkeerde keuze maakt, en een slechte laptop koopt. Ze wil er 500 euro aan uitgeven. ( maar mocht het nodig zijn dan leg ik de rest nog bij als het om een goede laptop gaat) Ze gebruikt de laptop voor school , internetten, email, gamen ( veel en vaak), muziek, tekenen. Liefst Windows 10, en voldoende poort aansluitingen. We zijn zelf totaal niet handig in ombouwen, upgraden en dat soort termen....🙃 Het merk maakt haar ook niet uit. Alvast bedankt!
  8. Bedankt beide! Het is me gelukt om het weer terug te zetten naar Nederlands!!! 🙌 Voor jullie berichtjes heb ik me suf gezocht op het net en vond een site die screenshots had geplaatst met beelden hoe het er bij mij uit ziet. Zo kon ik de rijtjes, opties ed tellen om de juiste aan te klikken. Ik heb Nederlands naar boven gezet, en Koreaans verwijderd. Maar is het daarmee ook van de laptop verdwenen? Of moet ik dat talenpakket nog apart deinstalleren? Jeetje...wat weer een domme actie en een gedoe daarom.
  9. Bedankt voor de moeite! Ik heb er idd een andere laptop bij opgestart, maar kom er nog steeds geen wijs uit omdat het beeld in het configuratiescherm totaal van elkaar verschilt. Ook met jouw pdf kom ik er niet uit. Zo ziet het scherm er wel uit op mijn andere laptop, maar niet op de laptop die nu Koreaans is.
  10. Bedankt voor je bericht. Dat is nu juist het probleem. Ik kom wel in het configuratiescherm, maar doordat alles in het Koreaans is heb ik geen flauw benul waar ik op moet klikken om dit weer terug te zetten naar Nederlands.
  11. Hallo, Mijn creatieve dochter heeft op mijn laptop een koreaans talenpakket geïnstalleerd. Met de bedoeling dat ze in het koreaans in word brieven zou kunnen maken. Leuk, zou je zeggen....ware het niet dat mijn hele laptop nu in het Koreaans is . Dacht het zelf wel even weer terug te kunnen zetten naar nederlands, maar werkelijk alles is in het koreaans. 😕 Ik snap nog het teken waar ik de taal kan veranderen, maar verder kom ik niet omdat onder opties alles in het Koreaans is. Is er een manier ( die ik kan begrijpen...) om mijn laptop weer naar Nederlands te krijgen?
  12. Ik weet niet of dit de bedoeling is, maar ik heb via zoeken, event enz....een log gekregen. log.evtx
  13. Stegisoft....dit heb ik vorige week nog gedaan. ( advies via google...:) ) Maar dat leverde niets op. Ik zal het nog een keer doen. Het is vandaag wel bingo hoor. Ik word er om de haverklap af geknikkerd door het blauwe scherm. Het houdt gewoon niet op. Het viel me op dat dit gebeurt wanneer de laptop gewoon aanstaat en ik een tijdje niets doe . Kreeg zojuist wéér een andere melding: Unexepted store exeption . Het gaat mij boven mijn pet. Kan dit allemaal nog wel hersteld worden zodat de laptop weer normaal loopt, of is het tijd voor een nieuwe misschien?
  14. Zojuist weer het blauwe scherm gehad. Nu met de melding "memory management".
  15. Bedoel je deze? Dit heb ik inmiddels ook uitgevoerd.
  16. Windows 10. Sinds ik dit probleem heb, kan ik mijn outlook ook niet meer opstarten. Zodra ik dit doe word, loopt t vast en word ik er uit geknikkerd.
  17. Stegisoft, Gedaan zoals jij zegt. Hierbij het logbestand. AdwCleaner[C00].txt
  18. Kweezie Wabbit, Ik heb gedaan zoals jij zegt, maar de lijst is leeg. Ik krijg geen foutmeldingen of minidumps te zien.
  19. Hoi! Een tijdje geleden kreeg ik op en af het blauwe scherm met een foutmelding. Dit leek opgelost, maar sinds gisteren heb ik er weer last van. Blauw scherm en de melding "system service exeption"... Gezocht op internet wat dit probleem veroorzaakte. CC Cleaner uitgevoerd....maar ik blijf er maar last van hebben. Volgens internet is het allemaal heel simpel om hier van af te komen maar ik kom er niet uit. Ik durf ook niet zomaar van alles te verwijderen zonder dat ik weet of ik daar goed aan doe. Mag ik jullie hulp nog een keertje. Alvast bedankt.
  20. Ik heb dit uitgeschakeld. Kun je me nog uitleggen wat dit precies wel of niet doet, want mijn laptop gaat meteen als een speer. En hoe kan het dat dit ineens ingeschakeld staat. Kan het met een update te maken hebben?
  21. Het is me gelukt om in de bios te komen. Ik weet dus idd niet wat ik daar nu moet doen...of liever gezegd durf ik daar geen veranderingen aan te brengen. Hier nog graag een beetje hulp bij. Ik heb er een foto van gemaakt.
  22. Bedankt Porrelaar! Gisteren alles geprobeerd om naar de bios te gaan....niet gelukt. Zal jouw link volgen. Wat moet ik doen als het gelukt is om in de bios te komen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.