Ga naar inhoud

natascha7810

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

natascha7810's prestaties

  1. Hallo, Ik heb het downloaden geprobeerd via een usb-stick, maar ook dat lukt niet. Het probleem is sinds mijn post ook verergerd. Als ik surf wordt ik steeds naar andere sites geleid via Maxdatafeed. Ik kan ook mijn mail niet meer lezen. Nog ideeën hoe ik het op een andere manier kan oplossen?
  2. Sinds enkele dagen is mijn pc geïnfecteerd met Antivirus Pro. Eerst kreeg ik steeds pop-ups van dit programma, maar deze heb ik kunnen uitschakelen door een activatiecode in te vullen op hun website. Daarmee is Antivirus Pro nog niet van de computer verwijderd natuurlijk. Door dit virus kan ik niets meer downloaden, want ik krijg steeds een foutmelding (het programma dat u wilt downloaden is gevaarlijk). Ik kan dus ook geen efficiënt antivirus-programma downloaden (vb. Hitman pro). Hoe kan ik dit virus van mijn pc verwijderen? Iemand een idee? - - - Updated - - - Ik kan dus ook geen hijack-logje maken, want kan het programma niet downloaden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.