Ga naar inhoud

colombiarules

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door colombiarules

  1. Beste eerwaarde kenners der ICT, Ik heb even een vraagje. Ik wil een nieuwe e-zine bouwen voor het bedrijf. Als inspiratie heb ik mezelf aangemeld voor diverse e-zines om te bekijken hoe deze zijn opgebouwd qua techniek. Ook had ik zelf al een ontwerp gemaakt, maar wat mij opvalt aan de andere e-zines is dat deze louter uit 1 of 2 kolommen bestaan, en niet uit drie. kan iemand mij vertellen waarom de e-zines van tegenwoordig maar over 2 kolommen beschikken? voorbeelden staan hieronder: wellicht hebben jullie ook nog tips voor het bouwen van een e-zine Ballmer: Integratie IBM en Sun duurt een jaar Automatisering Gids http://mail.google.com/mail/?shva=1#inbox/12014854aa7293c6
  2. Yes, ik begrijp het. Maar wat ik eigenlijk bedoelde is het volgende. is het mogelijk om video's onmiddelijk te zien wanneer je een e-zine verstuurd verpakt in javascript 2 bij het openen van een e-mail?
  3. het lijkt me wel interessant, maar het e-mailtraffic verloopt niet via Outlook maar de mobiele telefoon. Toch bedankt! Want het is wel een nieuwe manier van gebruik maken van informatievoorziening!
  4. Wie kan mij meer vertellen over de nieuwe generatie E-zines (digitale nieuwsbrieven). Over de vormgeving en techniek, e.d.
  5. Beste eerwaarde Kenners, Weten jullie of het mogelijk is om videobestanden te ontvangen in OUtlook met javascript 2 ??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.