Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Yann63

Lid
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Bedankt Stegisoft voor de de duidelijke info.
 2. k heb een MS Access applicatie die gebruikt worden door meerdere personen. Nu staat deze applicatie op OneDrive en kan er slechts één persoon de applicatie gebruiken. indien meerdere personen de applicatie tegelijkertijd gebruiken ontstaan er vanzelfsprekend synchronisatieproblemen.Kan dit probleem opgelost worden door de applicatie op een NAS server te plaatsen zodat meerdere gebruikers tezelfdertijd de applicatie kunnen gebruiken? Ik wil dit toch even bevestigd zien, alvorens tot een aankoop van een NAS over te gaan.Alvast bedankt voor de feedback.
 3. Hey Clarkie, het gaat niet over één schijf. Gelijk welke schijf met video, muziek of data wordt niet afgespeeld.
 4. Bedankt Clarkie, maar al deze opties heb ik reeds uitgeprobreerd zonder succes
 5. Hallo, Na installatie van Windows 10 kan ik geen DVD of CD meer afspelen op mijn laptop Compaq 15-ao10SB. DVD speler (hp DVDRAM GU90N) staat wel in Apparaatbeheer en werkt naar behoren volgens deze module. Verwijderen of nieuwe drivers installeren helpt niet. Ook wijzigingen in de registerkeys zoals in sommige threads wordt vermeld brengen geen oplossing. In "deze pc" staat de DVD speler ook vermeld als "DVD-rw station" op klikken resulteert in de boodschap "Een schijf plaatsen". Maar als er een schijf wordt geladen, gebeurt er niets. Wie weet raad?
 6. Hallo, Ik heb volgend probleem. Een SATA hard drive van een laptop wou ik via een USB aansluiting connecteren met mijn desktop om de volledige backup ervan te maken en dan opnieuw alles te installeren. Echter bij het connecteren van de laptop HDD gebruikte ik per vergissing een foutieve power connector en joeg 11V ipv 5V door de SATA drive. Gevolg: laptop HDD dood door power overload. Ik heb dan de PCB (printed circuit board) van de HDD vervangen door een identieke PCB van een gelijkaardige HDD met als gevolg dat de HDD opnieuw tot leven kwam en begonnen te spinnen. So far so good. Maar bij de installatie van de HDD in de laptop zegt de BIOS "HDD not installed". HDD draait wel maar wordt dus niet herkend. Ook niet bij het aansluiten via een USB connectie op een andere computer. Iemand een subliem idee om alsnog de data van mijn laptop schijf te kunnen recupereren ? Alvast bedankt!!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.