Ga naar inhoud

Jeroen1988

Lid
  • Items

    59
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Jeroen1988's prestaties

  1. Hey Dasle, Het is me toch gelukt ! Alle data kunnen overzetten naar mijn externe harde schijf ! Topic mag dus afgesloten worden. Nog eens super bedankt voor de hulp!
  2. Hey Dasle, Ik heb ondertussen die SATA poort ontvangen. Harde schijf ook reeds uitgebouwd uit de computer. Maar hoe kan ik de data nu overzetten naar een externe harde schijf? Als ik de harde schijf koppel aan de sata poort en connecteer met de laptop, krijg ik enkel onderstaande mappen te zien: recovery map in deze recovery map staat er dan een map met WindowsRE. In deze map staat dan het bestand met de naam "winUCRD.wim" dat is alles.. :S
  3. Hi all, Ik heb nog een gewone laptop via mijn werk ook. Deze kan ik dus gebruiken om de data over te zetten. Heb ondertussen al zo'n SATA poort besteld via azerty.nl webshop. dank je wel voor al de hulp !!!
  4. Geloof dat deze ondertussen 7-8 jaar is. Gebruiken nu hoofdzakelijk ook wel onze Macbook. Graag had ik toch nog wel deze gebruikt indien mogelijk (niet te kostelijk) Indien te kostelijk, zal het inderdaad enkel prioriteit zijn om de foto's en bestanden terug te halen. Kunnen jullie me zeggen hoe dat juist gedaan moet worden? Of moet dat met bepaald extern apparaatje?
  5. Klopt. Dit werkt niet. Ik heb zonet ook geprobeerd om de andere er in te plaatsen. Maar zo start hij ook niet op. Ook reeds geprobeerd zonder accu en enkel met oplader. Maar werkt ook niet..
  6. Hallo, Ik heb al deze stappen ondernomen, maar spijtig genoeg start de laptop nog niet op. Klopt toch dat ik 1 geheugenmodule er moest uitlaten é? in de onderste steekt er nu geen in. Of moest deze er ook terug in? groetjes Jeroen
  7. Hallo, Ik heb een foto gemaakt van het type. Ben je hier iets mee? Zelf ben ik er niet vertrouwd mee, maar wil het altijd wel proberen met de nodige instructies.. alvast bedankt voor de hulp!
  8. Hallo Dasle, Neen ik hoor totaal niets. Het lampje brand ook niet van de harde schijf. Enkel het lampje van de accu/batterij omdat deze insteekt. Voor de rest blijft hij afstaan..
  9. Hallo falstring, Heb je stappen geprobeerd, maar heeft niet geholpen. Nog altijd zo dood als een pier
  10. Hallo, Ik heb een laptop HP Pavilion en start plots niet meer op. Als ik op "AAN"-knop druk, doet hij niets meer. Als ik de oplader insteek brand wel het lampje dat hij aan het opladen is, maar toch start hij niets meer. Batterij al eens losgekoppeld maar doet niets. Ondertussen gebruik ik wel een Macbook, maar zou hem toch nog willen gebruiken aangezien er nog redelijk wat foto's op de laptop staan. Iemand tips? Bedankt!
  11. Goede avond, Graag had ik jullie hulp nodig. Ik heb 2 mac laptops: één met versie macOS Mojave en een oudere macOS Mavericks. Nu had ik een reservekopie gemaakt van alle bestanden/systemen van mijn nieuwe mac book (Mojave). Deze wou ik graag volledig overzetten naar mijn oude mac book (Mavericks) Nu heb ik dit gedaan, maar spijtig genoeg start deze niet meer op! Reservekopie was geslaagd en bij het opstarten blijft het staan zoals op de foto. Wat kan ik hieraan doen? alvast bedankt!
  12. Het lukte niet om deze chipsetdriver te installeren. Er kwam op: "de computer voldoet niet aan de minimale vereisten voor de installatie van de software". Ik heb dan de vorige driver van uit bericht 14 geinstalleerd. Maar toen ik heropstarte begon de computer plots harder te zoomen en zag het beeldscherm weer zwart. Het lampje van het beeldscherm begon te knipperen. Ik heb de computer handmatig moeten heropstarten en moest dan een systeemherstel uitvoeren. Heb het dus terug naar een vorige datum moet zetten toen hij nog wel werkte. Terug bij af..
  13. Ja die werkte ook niet. maar ik heb nu via de website van medion een stuurprogramma hiervoor geinstalleerd. Nu werkt mijn internet al wel terug. Windows update is uitgevoerd en datum staat ook juist. Maar nog steeds hetzelfde slechte beeld. Hieronder een nieuwe log: http://speccy.piriform.com/results/Pn5IMVeXfBmg044DEFIWnqW
  14. Hallo, Aangezien ik nog steeds geen internet verbinding heb, kan ik geen windows update uitvoeren. Welke driver kan ik hier het beste voor installeren?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.