Ga naar inhoud

Pine

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Pine's prestaties

  1. Het tijdelijk vastlopen heb ik ook wel een keertje met muziek vanaf een externe harde schijf (verbonden met kabel) gehad. Ik heb het nooit met afspelen van een video / dvd. Speedtest.net by Ookla - My Results Paar keer uitgevoerd en dowloaden varieert tussen de 10 en 15 Mbps. Ik heb weleens gedacht dat het begon toen ik ben overgestapt naar glasvezel met een nieuwe provider en bijbehorende router. Ik heb het echter nooit met andere apparatuur zoals iPad.
  2. En nog een logje. Wat had je uit de vorige gehaald? AdwCleaner[S0].txt
  3. Het programma is een beetje onduidelijk over de voortgang. Daarom had ik het te vroeg gestopt. Bijgaand een nieuwe versie. zoek-results.txt
  4. Hallo bijgaand het log bestand. Wederom bedankt. zoek-results.log
  5. Haha, ik geloof je wel hoor. Maar als ooit mijn laptop wordt gekraakt en ik vertel dat iemand met de naam kweezie wabbit mijn adviseerde om bepaalde programmaatjes op mijn laptop te installeren, dan sluiten ze me op in het gekkenhuis.
  6. Hoi, heb je iets geconstateerd in de rsit log file die ik heb gepost? Het is toch allemaal wel veilig he, wat ik bij het opsporen van het probleem installeer?
  7. Bijgaand de log file. Toen ik net het demofilmpje van rsit afspeelde sloeg de laptop weer vast. Bedankt. log.txt
  8. Bedankt voor de tip. Maar het probleem doet zich ook voor met andere browsers en met het afspelen van muziek. Toch even de geheugencheck gedaan. Daar was geen probleem mee. Denk je dat het op te lossen is? Intussen heb ik een MacBook gekocht. Ik wil de Acer als backup gaan gebruiken.
  9. Net weer gebeurd. Zie bijgaande log bestanden. Ik hoop dat je er wat mee kan. logs.zip
  10. Ai, vanavond bevroor het zaakje weer voor ongeveer een halve minuut. De update heeft helaas niet geholpen.
  11. Vanavond de updates uitgevoerd. Ik ga de komende dagen regelmatig van audio gebruik maken. Ik heb het nu een uur aan staan en heb nog geen probleem mee gehad. Dat is positief, maar ik had het probleem niet om de haverklap. Dus even verder met testen. Ongeacht de uitkomst, wil ik je enorm bedanken voor de wijze waarop mijn vraag is opgepakt. Wat een service. Daar kan menig betaalde dienstverlener een voorbeeld aan nemen.
  12. Ok kweezie rabbit. Bijgaand het bestand. Ik vraag me af of het goed is. Het resultaat is een klein txt bestand, terwijl er een aardige hoeveelheid bestanden onder de dumpfile staan. In ieder geval weer bedankt. bluescreendump.txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.