Ga naar inhoud

Irene Lommers

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Irene Lommers

  1. Vandaag kreeg ik ineens een melding op mijn pc dat de harde schijf een risico loopt. Ik weet niet wat ik nu het beste kan doen. Uiteraard heb ik al mijn documenten en foto's veilig gesteld. Dit is wat er intern staat. wat moet ik nu doen?
  2. Alles echt alles staat goed, ik heb elke knopje geprobeerd wat ik kon vinden. Vinkjes opnieuw uitgevinkt en aangevinkt etc etc..ik snap er helemaal niets van. De geluidskaart werkt 100%. - - - Updated - - -
  3. Zaterdag nieuwe geluidsboxen gekocht voor mijn desktop PC en aangesloten, maar ik kreeg geen geluid wat ik ook probeerde. Toch nog de hele avond geprobeerd en ineens toch geluid. Nu startte ik hem later opnieuw op en weg geluid. Ik ben naar Start en configuratie gegaan, heb alles opnieuw getest en volgens de configuratie doet hij het goed. Maar ik hoor dus niets. Wat doe ik fout? Ik heb een windows 7 systeem.
  4. Het probleem is opgelost nadat ik er de halve avond en nacht mee bezig geweest ben;-) Dank je!
  5. Vandaag nieuwe speakers gekocht met een subwoofer van Logitech. Ik sluit ze aan gewoon volgens de handleiding maar geen geluid. Ik ben naar het configuratiescherm gegaan op geluid geklikt alles getest en hij geeft nog steeds geen geluid. Ik heb alle achteruitgangen getest maar niets werkt. Wat nu?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.