Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

tavernierb

Lid
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Ja McAfee was reeds verwijderd en mijn outlook werkte nog normaal
  2. Onlangs was de licentie van anti virus van Mac Fee verlopen en ervoor gekozen om de gratis anti virus AVAST te nemen . Alles geinstalleerd en nadien begonnen de problemen . Blijkbaar was nu google chrome als internetbrowser geinstalleerd en internet explorer was geblokkeerd . Kreeg chrome er zomaar niet af en heb dus met herstellen naar een bepaald punt het eraf gekregen . Na krijg ik een bericht van mijn computer dat er geen stuurprogramma voor de AMD grafische kaart geinstalleerd is of het AMD stuurprogramma werkt niet goed. en mijn outlook werkt ook niet meer( kan gewoon opendoen - berichten lopen binnen maar ik kan deze niet lezen of beantwoorden) . Als ik het programma opstart verschijnt er een bericht dat het de licentie niet kan verifieren . Ik heb al geprobeerd het programma met de codes opnieuw bij te werken , maar dit lukt ook niet . Ik zit volledig vast . Wie kan er mij helpen ? m.v.g. Bruno
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...