Ga naar inhoud

tineke0506

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door tineke0506

  1. aangezien ik werk met wysiwyg web builder (omdat ik niet de nodige html kennis heb) ging ik er van uit dat het programma voor mij alles correct ging opbouwen. ik moet dus nu gewoon de naam van index.html veranderen naar index2.html en dan een nieuwe index.html als startpagina maken en van die pagina de paginanaam juist zetten? en mijn start knoppen laten linken naar index2.html. heb ik dit juist begrepen?
  2. het gaat inderdaad over die website ik bedoel eigenlijk de home page als ik de cattery zoek vanuit google dan ziet dit er zo uit en ik had graag daar de naam zien staan van de cattery maar dit lukt niet.
  3. beste het gaat over de website users.telenet.be/dreaming-dolls
  4. nadat ik de website online heb gekregen en hem tussen de google search gekregen botste ik op het volgende probleem. als ik in google cattery dreaming-dolls typ dan kom ik terecht op de 2de pagina, en dan is de link index.html. ik heb in wysiwyg web builder de naam van de pagina aangepast en in de html code staat tussen <title> ... ook de juiste naam maar in google blijft hij verkeerd staan. hoe los ik dit op? ik had hier graag Ragdoll cattery Dreaming-Dolls zien staan als homepage tittel maar vind niet hoe ik het moet doen. groetjes
  5. hallo ik heb een site aangevraagd bij telenet (users.telenet.be/dreaming-dolls) maar als ik via wysiwyg web builder de site publiceer dan krijg ik alleen de mappen van de website en niet de website zelf, ik heb het ook geprobeerd via filezilla zelfde probleem ik heb hierin ook eens geprobeerd om een public_html map te maken en daar alles in te zetten maar ook dit blijkt niet te lukken nu krijg ik enkel die map te zien. weet er iemand wat ikfout doe want heb al proberen opzoeken via google maar kom altijd terug op filezilla heb gedaan wat er staat maar helaas. ik ben zelf een beetje een analfabeet op dat gebied (eerste site) dus hoop dat jullie me kunnen helpen. groetjes
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.