Ga naar inhoud

Chitane

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Chitane

  • Verjaardag 26-05-1967

Chitane's prestaties

  1. Neen nog geen voorkeur naar kleur of andere zaken. Ik heb Gimp gedownload en proberen te gebruiken. Programma is iets te ingewikkeld voor mij.
  2. Portfolio handelt over mijn personalia (mijn hobby's familie etc...) ervaringen op school en in de cursussen management etc... Ik had gedacht eventueel de titel "PORTFOLIO" in 2 te delen waarbij PORT links vertikaal en FOLIO bovenaan staat, in zeer grote vette karakters.
  3. De programma's zijn zeker het proberen waard. Hebben jullie soms ook nog voorstellen over het onderwerp op zich???
  4. Photoshop is een betalend programma neem ik aan. Is niet echt een optie dus. Volgende moet er opstaan: Portfolio, auteur, lichting 2008-2009, ... Over kleur en andere heb ik nog niet over nagedacht. Moet gewoon op een populaire tijdschrift lijken.
  5. Ik weet niet of ik hier op de juiste plaats ben. Ik wil namelijk voor mijn portfolio een origineel voorblad maken. Met “MS word” heb je volgens mij niet zoveel mogelijkheden. Ik heb het idee geopperd om het voorblad te doen lijken op een voorblad van een tijdschrift. Hebben jullie een voorstel of kunnen jullie mij wegwijs maken hoe ik hieraan zou kunnen beginnen. Op het internet (google) heb ik reeds gezocht doch niets kunnen vinden. Ik hoop dat er hier een aantal creatievellingen tussen zitten. Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.