Ga naar inhoud

Vissa

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Vissa

  1. Had ik misschien nieuwe koelpasta er op moeten doen? Er zit nog wel oude koelpasta op, maar kan me voorstellen dat dat misschien het probleem is?
  2. Ik heb dat hele blokje er af gehaald. Die precieze melding weet ik niet, want die laat mijn computer bij het opstarten dus niet meer zien. Dat was eenmalig. Nu start ie gewoon normaal op, tot het moment dat ie Windows wil laden, wat een halve minuut duurt ongeveer, en dan valt ie uit. En als ik hem direct daarna weer aan zet, dan valt ie dus al na een paar seconden al uit.
  3. Dag allemaal, Vandaag had ik de moed bij elkaar geraapt om mijn computerkast is open te schroeven en te kijken wat er allemaal in zit. Ik kwam direct een berg stof tegen waarvan ik dacht dat het geen kwaad kon om dat een beetje schoon te maken. Ook de ventilatoren hadden veel stof opgevangen, dus die had ik losgekoppeld en schoongemaakt. Voor de rest heb ik nog even de videokaart eruit gehaald, een harde schijf en zo'n kaart voor het ramgeheugen. Nou, niet zo boeiend zou je zeggen, en ik heb ook alles weer goed terug gezet (ja, zeker weten). Alleen nu heb ik het volgende probleem: Als ik de computer nu opstart valt hij uit voordat ik überhaupt windows (vista) in ben. Hij komt tot aan het laadbalkje. Alsof daarna de stroomstekker eruit getrokken wordt . Je zou zeggen, dat ligt dan aan de voeding. Maar als ik de PC direct na het uitvallen weer aanzet, dan valt ie binnen 5 seconden al uit! En als ik hem dan een paar minuten met rust laat, dan start ie wel weer op tot aan het laadbalkje, tot ie weer uitvalt. Bovendien zag ik, vlak voor de eerste keer dat hij uitviel, heel kort een melding, iets over oververhitting. Maar daarna heb ik die melding ook niet meer gezien. Misschien toch iets met de ventilator, omdat ik die losgekoppeld heb? Maar wat zou het dan zijn… Hij zit namelijk gewoon weer op z'n plek en draait goed (voor zover ik weet). De laatste keer dat ik de PC aan heb gehad voordat ik hem open schroefde is wel al een paar maanden geleden. Maar toen was er dus nog niks aan de hand. Misschien in de tussentijd iets overleden?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.