Ga naar inhoud

rolfv

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

rolfv's prestaties

  1. Goedemiddag, Ik heb vorige week een bundel van handleidingen gemaakt om je agenda uit te breiden met de datums van de belgische feestdagen en schoolvakanties (nederlandstalig). Lees verder op: Feestdagen Belgie toevoegen aan jouw online agenda (en schoolvakanties). | Feestdagen Belgie 2013 2014 2012 Schoolvakanties Vakantiedagen Ik heb geprobeerd om de populairste omgevingen te beschrijven: telenet webmail, google agenda, outlook.com, android smartphones en tablets, apple smartphones en tablets, samsung toestellen, windows, ... De Windows Phone zit er nog niet bij want die heb ik (nog) niet. Voor sommige instructies zitten er screenshots bij. Het setje is vrij nieuw. Als je opmerkingen/hulp/verbeteringen hebt over de instructies dan kan je in dit forum een reply plaatsen. Alvast bedankt.
  2. Ik heb vorige week een actueel overzicht gemaakt met de instructies om agenda's te syncen (bevat o.a. voor outlook en google agenda voor windows, tablet en smartphones. Misschien is dit een oplossing voor je. Feestdagen Belgie toevoegen aan jouw online agenda (en schoolvakanties). | Feestdagen Belgie 2013 2014 2012 Schoolvakanties Vakantiedagen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.