Ga naar inhoud

LucasPistorius

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

LucasPistorius's prestaties

  1. sorry, ben geen echte goede computeraar: windows 7 professional
  2. Hey, ik heb dus een nieuwe HD in mijn laptop en wil een en ander weer op punt zetten. Nu is mijn HD in 2 partities verdeeld, C en D. Op C de windows zaken, op D mijn mappen Ik zou nu willen dat als ik Verkenner open, deze direct naar de map 1_LUC gaan, en niet moet gaan klikken tot ik de map open heb. Idem als ik iets opsla, wil ik ook naar die map of/en naar de laatste waarin iets opgeslagen werd. Want 90% van de keren is het iets voor de zaken die ik doe voor een vereniging die telkens op dezelfde plaats worden opgeslagen.
  3. Iemand ervaring met de toestellen van Huawei? O.a. de P6?
  4. dat begrijp ik wel, ik vind alleen Paint niet op de C, in welke map staat die juist, dat is wat ik zoek
  5. hallo, Ik heb een nieuwe HD in mijn laptop en vele instellingen zijn dus verdwenen. Ik zoek momenteel het volgende: Ik wil in een internetprog als Firefox, Chrome,... een bijlage openen in JPEG en daarvoor kiest de laptop voor Windows Photo Viewer als standaardprogramme. Ik zou het liever willen openen met Paint, want bij inzoomen in WPV is de tekst niet zo duidelijk. Dus wil ik gaan kiezen in een lijst om PAint als standaard te gebruiker maar waar staat Paint eigenlijk juist???? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.