Ga naar inhoud

superdre007

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door superdre007

  1. Ik heb de kabel net aangeschaft dus ik veronderstel dat er met de kabel zelf niets aan de hand is, op een andere computer aansluiten heb ik wel nog niet geprobeerd. Maar daar is het nu te laat voor, zal het zeker morgen proberen!
  2. Hallo, Laat ik bij het begin beginnen, mijn vriendin haar laptop is kapot gegaan onlangs en daar stonden zo'n 5000 foto's op die zij zeer graag wou terughebben, toen ik haar pc in ontvangst kreeg om te herstellen ondervond ik dat de harde schijf kapot was, dus na wat research besloot ik een usb naar sata 3 kabel te kopen en de interne schijf van de kapotte laptop als externe schijf aan mijn werkende laptop te koppelen. Nadat ik dit allemaal had opgesteld ondervond ik dat mijn laptop de harde schijf niet herkende, maar mijn usb poort is niet dood want het lichtje op de adaptor brand nog. Doe ik iets verkeerd? Is het fysieke schade aan de schijf die me verhinderd de foto's terug te krijgen? Zoja, kan ik ze dan nog wel terug krijgen? Dank bij voorbaat Andreas
  3. maar ik heb geen AMD chip blijkbaar, ik heb alleen maar een standaard VGA-grafishe adapter
  4. aaah oke : http://speccy.piriform.com/results/K4As8DbvFlJCAgKIIaYnqhs
  5. dit staat er: PCI\VEN_8086&DEV_0116&SUBSYS_050F1025&REV_09
  6. sorry dat ik je zo blijf ambeteren, maar ik krijg deze foutmelding: "AMD catalyst mobility kan niet worden gedownload omdat uw computer incompatibele hardware/software bevat. De versie van uw grafische adapter wordt niet ondersteund. Neem contact op met de facrikant van uw laptop om uw grafische stuurprogramma bij te werken." wat moet ik doen?
  7. welke moet ik dan downloaden? er zijn er zoveel!
  8. weet ik, maar met mijn vorige driver ging het veel sneller ? hoe komt dat dan mss? en hoe kan ik het oplossen?
  9. dankjewel maar is er geen sneller stuurprogramma? ik wil nl. minecraft spelen maar het is zeer traag
  10. dankjewel maar is er geen sneller stuurprogramma? ik wil nl. minecraft spelen maar het is zeer traag
  11. Ik ben mijn beeldschermstuurprogramma (AMD radeon hd 7670m 1gb vram) kwijt omdat ik het domweg heb verwijderd. Ik kreeg heel de tijd de foutmelding: 'Beeldschermstuurprogramma werkt niet meer en is hersteld' ik heb het dus geoninstalleerd en nu kan ik geen nieuwe vinden om er op te zetten Help?...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.