Ga naar inhoud

opabob

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Geloof of niet, 5 PC's Win 2000, WinXP,Vista en win 7
  • Moederbord
    De oudste een Atari

opabob's prestaties

  1. Nadat ik een URL van een youtube filmpje heb gecopieerd, en in tubeshop in Shop It heb geplakt, krijg ik hier een zwart scherm i.p.v. het youtube filmpje waar ik een stuk wil uitsnijden. Heeft iemand een idee wat ik verkeerd doe. Graag een antwoord en dank op voorhand.
  2. Clarkie, ik heb gekozen voor de volgens mij goedkoopste oplossing, namelijk een Logilink USB Audio Adapter. Deze heeft mij 17 euro gekost en werkt perfect. Alleszins bedankt voor uw reactie. Bob.
  3. Clarkie, Na een aantal uren proberen in verschillende compatibiliteit modi, toch maar eens gaan kijken naar de eigenschappen van mijn PC en gezien dat de Win 7 een Ultimate Service Pack1 een 64 bit besturingssysteem is. IK veronderstel dus hopeloos om de Hercules Digifire kaart te installeren.
  4. Persoonlijk ben ik niet meer zo nieuw(63 j) maar wel op dit forum. Ik noem Bob maar toegegeven, niet altijd zo. Bij testen aan een power versterker had ik de audio uitgang van één (van mijn) Pc's gebruikt. Ongewild aangesloten op een gelijkspanning, Volgens mij onmogelijk als er een condensator tussen staat maar wat gekraak en de geluidsuitgangen(ook deze van de overige surround) zijn dood. Ik had hier nog een geluidskaart Hercules Digifire 7.1 liggen maar die doet het niet met Win 7. Google is mijn vriend een inderdaad, bladzijdes met oplossingen. MAAR: Als je al een bijkomstig driver update programma moet laden, updates betalen en gratis drivers kunt opladen om in compatiliteitsmodus in Win 7 welke niet werken is jullie raad, mijn laatste hoop. :dong:Bob.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.