Ga naar inhoud

rednael

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

rednael's prestaties

  1. Ik wil bij deze even laten weten dat het gelukt is. Ik heb de bios update in bios zelf gedaan met een usb stick. Nu ziet hij gewoon 8 gb ddr3 staan en loopt hij soepel. Bedankt allemaal!!!
  2. sorry maar dacht open een nieuw topic aangezien dit toch uiteindelijk weer om een ander probleem gaat. De info over het kunnen gebruiken van 8gb ddr3 heb ik oa hiervandaan Maar ook als je googled op: ga-p35c-ds3r ddr3 8gb vind je heel voor forum topics hierover.
  3. Oh dit ben ik vergeten erbij te zetten. Ik gebruik windows 7 - 64 bits
  4. Hallo allemaal, Ik heb het volgende moederbord: Gigabyte GA-P35C-DS3R (Rev. 1.X) Dit moederbord kan maar tot 4 gb ddr3 aan maar na een bios update zou deze tot 8 gb ddr3 moeten ondersteunen. Nu wil ik dus de bios updaten naar de F12 versie alleen krijg ik steeds de melding bij het uitvoeren: Ik heb wel de versie die zou moeten werken voor windows 7. Heeft iemand enig idee hoe ik toch de bios kan updaten? Heel erg bedankt alvast,
  5. Doe ik. Bedankt alvast en ik laat het morgen weten of het gelukt is.
  6. iemand enig idee wat sneller is? 4x 2 gb ddr2 of 2x 2 gb ddr3??
  7. dan zou de hele computer het niet meer moeten doen toch neem ik aan?
  8. Vreemd ik heb dit een half jaar terug gedaan en toen deed hij het alsnog. Maar ga morgen nog maar even een nieuwe halen om het opnieuw te proberen. Er zijn geen andere opties waardoor dit probleem zich voordoet?
  9. Hallo allemaal, Mijn computer veranderd steeds de tijd en datum terug. Altijd naar 2007. Ik heb ook al de tijd in de bios aangepast maar als ik dan de volgende dag de pc opstart staat hij weer op 2007. Als ik de tijd goed heb gezet en ik reboot staat hij nog wel goed. Iemand enig idee hoe dit komt? en hoe ik het kan oplossen. Bvd,
  10. Bedankt voor je reactie. Maar dit is mooi vervelend. Kan ik dan wel mijn oude geheugen laten zitten en 4 gb ddr3 erin zetten? Oude geheugen was 2gb ddr2
  11. Hallo allemaal, Ik heb gister mijn pc ge-update met een nieuwe videokaart (geforce gtx 660) en 8 gb nieuw ddr3 geheugen. Als ik nu mijn pc opstart is hij heeeel erg langzaam en geeft hij 100% processor gebruik aan. Haal ik het nieuwe geheugen eruit en doe ik het oude erin dan loopt hij soepel en is het processor gebruik 7%. Moederbord: Gigabyte GA-P35C-DS3R @ Azerty Nieuw ddr3 geheugen: Kingston HyperX 8 GB DDR3-1333 Kit, geheugen KHX1333C9D3B1K2/8G, blu, Lite Retail Heeft iemand enig idee hoe dit kan? misschien dat het moederbord het geheugen niet ondersteund ofzo om een bepaalde reden die ik niet ken. Help me aub, Bedankt alvast allemaal.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.