Ga naar inhoud

JelProblem

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

JelProblem's prestaties

  1. Ik kan maximaal 7 dagen terug in de tijd met de huidige instelling van systeemherstel. Het probleem deed zich al daarvoor voor. Systeemherstel gaat dus niet werken denk ik.
  2. Herstellen van Microsoft Office Enterprise 2007 levert nu constant de volgende foutmelding op (ook na meerdere pogingen): Configuratie van Microsoft Office Enterprise 2007 is niet voltooid
  3. Ik dacht even dat het opgelost was, maar helaas is dit niet het geval! Dezelfde melding blijft verschijnen...
  4. Het heeft helaas niet geholpen. Ik heb Microsoft Office Enterprise 2007 hersteld, maar helaas bied dit geen uitkomst.
  5. Documenten zijn wel gewoon te openen, alleen dit kost enkele malen proberen. Het probleem heeft dus niets met de extensies te maken.
  6. Sinds enkele weken krijg ik bij het openen van ieder document in Microsoft Office Word 2007 op mijn Windows Visa laptop, de volgende melding: Kan het bestand C:\Users\JelProblem\Desktop\Test.docx niet vinden. Controleer of u de naam juist hebt ingevoerd en probeer het daarna opnieuw. Na meerdere pogingen lukt het mij vaak om alsnog het document te openen, maar dit is niet ideaal. Ik zou dit graag opgelost willen hebben. Ik verdenk misschien een Windows Update van het veroorzaken van het probleem, maar kan geen aanwijsbare bron vinden. Daarnaast dacht ik dat misschien de plug-in van Mendeley het veroorzaakte, maar kan dit ook nog niet als bron aanwijzen. Ik dacht misschien ook dat de Microsoft Office Live add-in de oorzaak was, maar na verwijderen en herinstalleren was het probleem nog niet verholpen. Het is volgens mij ook niet een corrupte Normal.dotm template. Ik dacht ook misschien dat het het sircam virus was, maar kan dit ook niet aantonen tot nu toe. Of dat misschien één van de processen (csrss.exe, winlogon.exe of Ati2evxx.exe) geinfecteerd zou zijn met een virus. Mijn virusscanner ESET NOD32 en een trial versie van Malwarebytes hebben niets opgeleverd.
  7. KB2887069: Beveiligingsupdate voor Windows Vista MS13-101: Description of the security update for Windows kernel-mode drivers: December 10, 2013 Deze veroorzaakt sowieso mijn probleem. Even weer systeemherstel en verder proberen met anderen.
  8. Welke van de twee opties heb je gemarkeerd nu: Updates downloaden maar laat mij bepalen of ik ze wil installeren Naar updates zoeken maar laat mij bepalen of ik ze wil downloaden en installeren
  9. Ben blij dat jij ook het zelfde probleem hebt. Dan ga ik voor nu ook maar weer een systeemherstel doen, todat ik/we er achter komen welke update het veroorzaakt...
  10. Laptop: HP Pavillion dv6 1180ed Nadat ik een grootschalige Windows Update diende uit te voeren, bleek mijn geluid/audio niet meer te werken. Na een systeemherstel uitgevoerd te hebben van de gehele Windows update, bleek mijn geluid het weer te doen. Helaas bij afsluiten van de laptop werden automatisch voor een tweede keer alle updates uitgevoerd. Opnieuw werkt mijn geluid niet meer nu. Ik heb al vele fora gelezen maar kon dit specifieke probleem niet per se achterhalen of er een oplossing op vinden. Printscreen van mijn apparaatbeheer & geluid: http://i40.tinypic.com/2mhhli1.jpg Het probleem zit hem denk ik in één van de beveilingsupdates uitgevoerd bij deze Windowsupdate, waardoor nu de IDT CODEC niet meer volledige werkt. Bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.