Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
PC Helpforum wenst u een fijn eindejaar toe !

plongske

Lid
 • Aantal items

  276
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. formule met meerdere voorwaarden

  Voor speler A =ALS(EN(A3=B3;I3<>J3);2;ALS(EN(A3=B3;I3=J3);1;0))
 2. Automatisch rij invoegen na tabel gegevens

  Gegevens hou je best samen zonder lege rijen. Voor presentaties of afdrukken gebruik je een ander blad. Ik heb een poging gewaagd om het op het blad zelf te doen via voorwaardelijke opmaak maar vermoed dat deze nog niet volledig voldoet aan de verwachting. elvis.xlsx
 3. enkele cellen in een bereik kleuren

  Ja , Dit heeft natuurlijk het nadeel dat alle 3 beste scores worden aangeduid; De vraag was En deze voldoet aan je vraag. Hoe kan je de formule zien: Klik op een cel die moet voldoen en dan via tabblad start naar voorwaardelijke opmaak op regels beren te klikken dan zie reeds een deel van de formule als je daarna op formule bewerken klikt kan je de volledige formule bekijken. Eventueel met F2 om verder te gaan met het pijltje rechts. Hoe denk je dat excel moet weten welke 3 van de 4 moet aanduiden als ze dezelfde waarde hebben? Zelfde antwoord. Hoe moet excel weten welk duplicaat moet worden genomen. Heel waarschijnlijk moeten beide gevallen kunnen worden opgelost via VBA door naar de laatste 3 grootste waarden te zoeken ven deze te kleuren. Maar dit is niet aan mij besteed.
 4. Enkel een pagina weergeven voor de gebruiker

  @Jasper Dit was toch de vraag? Bij ons op de firma gebruiken dezelfde formulieren. Deze methode van risico analyse geeft een bepaalde naam maar deze ontsnap me even Ben je een medewerker in een multinational ergens in zuid West Vlaanderen die met staaldraden werkt?
 5. enkele cellen in een bereik kleuren

  Bij deze worden de 3 hoogste punten in het geel gezet. Kopie van vbld1.xlsm
 6. enkele cellen in een bereik kleuren

  Als je een voorbeeld bestandje plaatst wordt dit zo voor je gemaakt
 7. Enkel een pagina weergeven voor de gebruiker

  Dit is wat jij ziet omdat je op blad weergave staat. Als iemand anders klikt op normale weergave of pagina einde krijgt hij iets anders te zien. daar kan je niet onderuit. Ik zie niet waarom deze niet zichtbaar mogen zijn. Je kan wel de cellen vrij geven die mogen/moeten ingevuld worden en, de rest blokkeren
 8. woorden tellen

  Tja als de namen van de deelnemers al niet gelijk zijn hoe moet excel dit verwerken? De formule is niet fout maar de namen die je zoekt. op blad 1 Bart Sr. en in pole voorspelling Bart sr zonder punt zelfde met Bart jr in het ene blad met punt en in het andere zonder punt Voor Wim op blad 1 met spatie achter en op het andere blad zonder spatie na de naam?
 9. woorden tellen

  Bedoel je dit? Kopie van woorden tellen.xlsx
 10. formule1 lijstje

  Dan zou het bestandje in mijn vorig schrijven moeten voldoen
 11. formule1 lijstje

  Zo dus? Zie formules onder de puntenkolommen Kopie van formule1 vraag.xlsx
 12. formule1 lijstje

  Ok hier kan ik weg mee. Maar even voor de duidelijkheid. pole position is 10 of 0 punten alsook voor start /finish en snelste ronde en voor de finish 25;18;15 punten als deze in de top 3 staan en anders 0?
 13. formule1 lijstje

  Er is weer niks ingevuld in het bestand. Geen voorspellingen, Geen uitslag en ook geen te verdienen punten. De vraag was al van in het begin duidelijk, maar niet wat waar moet geplaatst worden. Hoeveel punten zijn er te verdienen per categorie? Wat gebeurd er al een renner op finish 1 is gezet en bij finish is hij maar de 2é. Is het nu zo moeilijk om even de resultaten dat je wenst even in te vullen?
 14. formule1 lijstje

  Wat zijn wij met een bestandje als er geen gegevens in staan? Vul even een pool in op blad 1 Geef ook de verschillende punten die te verdienen zijn even mee Vul op blad 2 ook even een uitslag in.
 15. formule1 lijstje

  In het bestandje vind ik geen blad 2. op blad 1 zie ik ook geen voorspellingen. dus graag een aangepast bestandje zoals je het voor ogen hebt met eventueel manuele ingevulde data voor wat het resultaat moet zijn
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×