Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

plongske

Lid
 • Aantal items

  303
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Gegevens automatisch invullen

  Als ik formulieren zie denk ik aan een database. Excel blijft nog steeds een rekenprogramma. Als je wenst met formulieren te werken, dan vermoed ik dat je beter af bent met acces, helaas heb ik er geen kennis van. Met excel kan je wel de bijbehorende gegevens gaan opzoeken via de INDEX/ VERGELIJKEN functie. Dus graag een voorbeeldbestandje met wat je wenst.
 2. Facturatiesysteem

  Wel de regels die moderators moeten toepassen. Maar ik geef het op want dit gaat niet meer op de vraag van de Ts en een oplossing voor zijn probleem.
 3. Facturatiesysteem

  Toch zie ik op forums waar vroeger crosposting niet was toegestaan dat deze hun reglementen aan het aanpassen zijn zodat dit nu wel wordt toegestaan. Dus voor mij is dit een nieuwe trend, waar ik kan inkomen als de vraagsteller de bijbehorende link plaatst. Dat de vraagstellers soms aan crosposting doen is er altijd al geweest, maar werden vroeger opgevangen door de moderators. Nu laten ze het door als de vraagsteller er de link bij plaatst.
 4. Facturatiesysteem

  @stegisoft Blijkbaar is er een nieuwe trend op de verschillende sites waar crosposting nu wel wordt toegestaan middels het vermelden via een link. Helaas is dit hier nu niet gebeurd. Ik kan er ergens mee leven met die crosposting , als ik ergens een probleem mee heb wil ik ook zo spoedig mogelijk geholpen worden. Maar dan wel met de mededeling dat de vraag ook ergens anders is gesteld en link naar de andere sites. We zullen er moeten mee leren leven zeker?@stegisoft
 5. nachtvergoeding

  Straffe gast. Meer dan 16 uur per dag werken. In België is bij mijn weten het max toegelaten, 11 uur per dag.
 6. Help excel bestand kwijt

  En dit met met het Pinksteren feest in gedachte dacht ik eerder aan de Heilige geest @ Cil Ik heb de gewoonte om mijn bestanden via Opslaan als te doen in plaats van gewoon op te slaan en geef er telkens een andere naam aan. Namelijk de naam van het bestand plus de datum van aanpassing. Zo heb ik steeds meerdere bestanden. En ik sla ze ook nog eens op in Dropbox (cloud). Na enkele maanden verwijder ik dan de oudere bestanden. Ik weet het het is wel dubbel werk maar dan heb ik steeds minimum 2 bestandjes 1 op de cloud en 1 op de PC.
 7. Help excel bestand kwijt

  Dus toch een backup. Gelukkig voor u. Hoe het komt dat de gegevens verdwenen zijn zal moeilijk te achterhalen zijn vrees ik. Een beschadigde sector op de harde schijf waar net dat bestandje wordt opgeslagen, of iets verkeerd gebeurd tijdens het opslaan van het bestandje, de wegen van de computer zijn soms moeilijk te doorgronden. Een spanningsval op het net, tijdens het opslaan kan ook een oorzaak zijn. of net op het moment dat je opslaat is er een update bezig.
 8. Help excel bestand kwijt

  Nergens een back up van dat bestandje (cloud of stick)?
 9. Kalender kleur weekend gaat niet autom

  Tegenwoordig moet blijkbaar alles rapper gaan.
 10. Min Uren

  Ben net als Bucky benieuwd hoe die min uren in A1 komen. Dus graag een voorbeeld bestandje, het zal dan waarschijnlijk ook duidelijk worden waarom de negatieve uren in B2 moeten en de positieve in B3. ik had eerder verwacht dat de positieve uren in C2 zouden moeten komen.
 11. Waarom worden die gewichten zo hoog ingesteld, deze zijn toch maar om de prioriteiten in te stellen? Als tegen gewicht kan je de aantallen ook uitvergroten in die hulp kollom pas even de formule van de hulpkolom aan.
 12. celwaarde moet standaard 1 zijn ipv 0

  een mogelijke oplossing. =ALS(D14=0;1;D14)*ALS(E14=0;1;E14)*ALS(F14=0;1;F14)*ALS(G14=0;1;G14)
 13. Kijk even naar de functie SMALL. Daar wordt de kleinste waarde bepaald door de ROW functie. In het voorbeeld start je op rij 4 Dus kleinste van rij 4-3 =1 Dus als je rijen bovenaan toevoegt zal je de -3 moeten aanpassen naargelang je rijen toevoegt. Je moet ervoor zorgen dat in de bovenste formule (prio 1) via de SMALL functie op 1 komt te staan en dan doorslepen naar onder tot prio 3
 14. Nog even het blad monitor aangepakt van drie plaatsen met meeste prioriteit bepalen bij gegevens met gelijke waarden.xlsm
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×