Ga naar inhoud

peggynuyts

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door peggynuyts

  1. beste, bedankt voor al je inspanningen, we hebben ondertussen de oplossing gevonden =ALS(I4<9;0;ALS((I4)>9;((I4)-9)/2))+ALS((I4)>0;ALS(ISFOUT(VERT.ZOEKEN(J4;'info wn'!$C$21:$D$31;2;ONWAAR));ALS(WEEKDAG(J4)=1;'info wn'!$D$17;0);VERT.ZOEKEN(J4;'info wn'!$C$21:$D$31;2;ONWAAR));0)
  2. Besten, Het kan ook zijn dat die getallen als tekst worden bezien. Dus je moet eerst via celeigenschappen, deze veranderen naar getal, daarna zal het wel lukken. Ik heb dit ook als eens voorgehad met getallen uit mijn boekhoudprogramma te halen.
  3. [ATTACH]29504[/ATTACH] beste, in bijlage stuur ik u een excel document, om de lonen van werknemers in te vullen. Bij ons is het zo dat als je op een zondag of op een feestdag werkt dat je automatisch 2 uren extra ontvangt, ook als je meer dan 9u werkt dan ontvang alles wat je erboven gewerkt hebt die dag nogmaals de helft erbij.bv. stel dat hij 11 u gewerkt heeft dan ontvangt hij alles wat boven de 9u is de helft erbij. dus in dit voorbeeld is dit 2 uur meer dan 9 dus hij ontvangt 1 u extra In dit doc. zitten 2 tabbladen: info van de werknemer waar de loongegevens ingevuld moeten worden. Nu moet ik in de kolom 'extra' een formule kunnen zetten, met de volgende gegevens: vanaf dat een werknemer meer werkt dan 9 u, ontvangt hij de helft bij DIT IS REEDS IN ORDE ook indien een werknemer werkt op een zondag of een feestdag dan ontvangt hij ook nog 2 uur extra. Dus dit zou nog bij in die formule moeten kunnen komen. De feestdagen heb ik in het tabblad 'info' gezet, dus zouden we naar daar moeten kunnen linken en de zondagen zie je staan. Dus als een wn op een zondag werkt, dan zou er 2 op bij 'extra' moeten komen, Ook indien hij meer dan 9 u gewerkt moeten deze extra uren hierop komen te staan. Moeilijke vraag, ook moeilijk om uit te leggen. Ik hoop dat er iemand mij kan helpen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.