Ga naar inhoud

mark95

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door mark95

  1. Ik heb nu de nieuwste versie van JAVA geïnstalleerd. Verder heb ik het Zoek.exe bestand met de hier gegeven script uitgevoerd: zoek-results.txt Ik heb Zoeken.exe echter wel in de veilige modus uitgevoerd omdat ik hem in de standaard modus niet volledig uitgevoerd kreeg zonder dat de laptop vast liep.
  2. Hierbij het log bestand van RSIT en de link van speccy. Bij speccy kreeg ik echter de volgende foutcode: CPU dll-initialisatie is mislukt (fout 2)! Bepaalde informatie zal niet worden weergegeven! http://speccy.piriform.com/results/dt1AEu22aIqtfzY06imWKMY log.txt
  3. Hallo, Ik heb sinds enkele dagen dat mijn laptop, een HP Pavilion dv7, steeds vast loopt. Dit gebeurd geheel willekeurig en dan bevriest het scherm en reageert de laptop nergens meer op, niet op de muis of toetsenbord, en kan ik de laptop enkel nog maar afsluiten door de aan-knop ingedrukt te houden of de accu eruit te halen. Ik heb ook een keer hem nog een uur laten draaien maar hij bleef vast. Verder heb ik gemerkt dat het probleem zich niet voordoet als ik windows 7 in de veilige modus opstart. Zou iemand mij verder kunnen helpen met het oplossen van dit probleem? Met vriendelijke groet, Mark
  4. [ATTACH]29562[/ATTACH]r Hierbij het logje van de zoek.zip zoek-results.txt
  5. [ATTACH]29558[/ATTACH] Hierbij het logbestand log.txt
  6. Okey, bedankt voor de moeite in ieder geval. Ik zelf zat de denken dat het misschien een virus op de laptop dwars kan liggen, is dat mogelijk?
  7. Heb ik al 2 keer geprobeert, maar steeds hetzelfde resultaat, enige verschil is dat het soms wat langer duurt voordat hij vast loopt. Maar hij komt niet voorbij de stap: installatie wordt opgehaald, een ogenblik geduld.
  8. Ja vanuit die link heb ik hem gedownload. Ik kwam tot tussen de InstallShield Wizard, daarna kreeg ik de melding installatie voorbereide, een ogenblik geduld (waarschijnlijk tussen InstallShield en License agreement) waarna hij vast loopt.
  9. Ja denk het wel, laatste wat er staat voordat hij vastloopt is: installatie wordt opgehaald, een ogenblik geduld waarna hij vastloopt
  10. Ja daar heb ik wel aan gedacht, 64 bit version bij 64 bit laptop.
  11. Ik wilde graag een keer corel draw x6 uitproberen. Nu zag ik op de officiële site van corel een gratis proefversie staan. Het .exe bestand download hij gewoon, maar als ik dat bestand wil uitvoeren en hij geïnstalleerd wordt loopt hij al na een minuut vast. Heeft iemand enig idee waar het aan kan liggen en hoe op te lossen? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.