Ga naar inhoud

ElisaD

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

ElisaD's prestaties

  1. Ik heb het geprobeerd maar helaas. Misschien moet ik hem eens binnenbrengen. Toch bedankt voor je hulp!
  2. De provider is Telenet. Maar de kans is groot dat het aan mijn antivirusprogramma (Norton) ligt. Gisteren wilde ik nog een scan doen maar toen merkte ie zelf de fout qua internetverbinding op, herstellen ging echter niet. Norton Power Eraser gebruiken ging ook niet (opnieuw, omdat ik geen internet had). Aangezien mijn Nortonabonnement toch bijna verlopen is, zou het helpen, mocht ik Norton er nu van smijten en er een nieuwe versie op zetten? Alvast bedankt!
  3. Na 13 weken met mijn laptop (Acer Aspire) op kot te hebben gezeten, kom ik nu toe thuis, ik wil op het internet, maar het lukt niet. Ik geraak op het netwerk (heel goede verbinding zelfs) maar dan ben ik blijkbaar enkel 'lokaal' verbonden. Anderen thuis geraken er zonder moeite op. Vroeger heb ik daar nooit problemen mee gehad. Ik heb al mijn pc heropgestart, de router eens uitgetrokken, verbinding verbroken en terug aangelegd... Niets dat helpt. Ik ben geen computerexpert, iemand die weet waar het probleem ligt en hoe ik het kan oplossen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.