Ga naar inhoud

h.cate5

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

h.cate5's prestaties

  1. ik heb de voorgestelde aanbeveling opgevolgd en exel werkt weer nog bedankt
  2. als ik probeer om exel starter te openen start de aanvraag om vervolgens te melden dat het progamma niet ge- opend kan worden.
  3. ik heb in jullie forum gelezen dat je ook in de veilige modus van windows systeemherstel kunt starten en dat werkte uitstekend. dus probleem opgelost. onder dank zegging van herman ten cate.
  4. ik heb op windows explorer een app gedown load om tv te kijken, toen ik later op de taakbalk het ikoon explorer koos kreeg ik ask.com gelukkig had ik msn op de taakbalk zodat ik toch op internet kon zoeken. ik had 2 browsers windows/en google .google heb ik in zijn geheel verwijderd. kies ik nu explorer 11 gaat de pc naar google,zoeken ik heb herstel punt geprobeerd maar die wordt niet uitgevoerd en meld dat mogelijk de virus beveiliging de oorzaak is ,ik gebruik AVG. zonder de fire wall, die wordt door windows beveiligd. mijn pc is een arcer net book met windows 7 starter. verder werken alle functies goed. graag een oplossing voor mijn probleem. herman ten cate gepensioneerd electromonteur.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.