Ga naar inhoud

thibault11

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over thibault11

  • Verjaardag 06-08-1987

thibault11's prestaties

  1. Dat klopt inderdaad. Beneden is draadloos netwerk verbonden met modem van Belgacom. Boven zit de router gewoon in stopcontact op 10m van de plaats waar ik mijn internet op mijn pc zou moeten ontvangen. Ik denk ook dat de instellingen voor de router boven niet kloppen. Maar hoe kan ik dat oplossen? Alvast bedankt voor de hulp.
  2. Ik heb een probleem met mijn draadloos netwerk. Op de benedenverdieping werkt alles prima maar boven is het een ramp qua bereik. De verbinding valt echt constant uit (zeker om de vijf minuten) en als hij dan al verbinding maakt met het netwerk, dan gaat mijn internet super traag en dit terwijl er beneden geen problemen zijn. Daar gaat het internet snel en maakt hij constant verbinding. Ik ken zeer weinig van computers maar ik probeer mijn situatie eens uit te leggen: Ik heb beneden aan de vaste computer een b-box modem van Belgacom staan. Daar zijn de problemen mee begonnen want wij moesten deze gebruiken om Belgacom tv te kunnen bekijken. Aan die modem hangt 1 witte ruckus router? En ook nog een witte ruckus aan mijn decoder van mijn tv, maar dat dient enkel voor het digitale tv-signaal door te sturen, niets met mijn internet te maken denk ik. Dan hangt er aan de b-box modem nog een andere router voor mijn internet tot de bovenverdieping te laten reiken. Dat is een Belkin Wireless G Router (54 mbps, 2.4 GHZ, 802.11g). Ook boven staat er zo’n router, aangesloten op het stroomnet. Van instellingen en dergelijke weet ik bijzonder weinig, weet gewoon dat het netwerk beneden goed werkt maar boven niet. Waarschijnlijk iets te maken met de routers? Wie kan mij in eenvoudige taal uitleggen wat ik moet doen om mijn probleem op te lossen? Alvast bedankt. Mvg, Thibault
  3. Bijkomende vraag. Indien ik een mail stuur via Outlook zou ik graag onderaan mijn contactgegevens/ begroeting zien staan die er telkens opkomen wanneer ik een nieuw bericht open. Dus dat ik niet telkens ‘met vriendelijke groeten’ en ‘mijn contactgegevens’ onderaan de mail moet vermelden maar dat ze er standaard al instaan wanneer ik op nieuw bericht klik. Hoe kan ik dit instellen? Ik gebruik Outlook versie 2003 Engelstalige versie maar de stappen die ik moet volgen in een Nederlandse versie zijn zeker ook welgekomen. Alvast bedankt!
  4. Ik heb in Excel een tabel gemaakt maar wanneer ik deze wil afdrukken, zie ik dat ze veel te weinig plaats in beslag neemt op mijn A4. Ze zou dus met andere woorden groter (langer en breder) moeten worden zodanig dat ze bijna de helft van mijn blad in plaats van een vierde in beslag neemt. Wanneer ik dat bestand open, neemt mijn tabel +/- de ruimte van Excel in zonder dat ik naar beneden scroll. Maar bij afdrukken is ze mij te klein. Hoe zou ik dit kunnen oplossen zonder dat ik mijn tabel extreem lang en breed moet maken want dat is niet zo handig meer om in te werken dan. Waarschijnlijk een kleine instelling maar ik vind ze niet aangezien ik nog niet zo lang met Excel werk. Alvast bedankt.
  5. Ik zit met een dringend probleem. Ik zou in Microsoft Outlook 2003 (Engelstalige versie) een nieuwe account willen toevoegen. Ik heb al uren zitten zoeken via google maar niets werkte bij mij… Kan er mij iemand met zekerheid zeggen hoe het zeker lukt en welke gegevens ik moet invullen bij ‘add a new account’. Ik moet daar het volgende invullen: your name: e-mail address: user name: password: incoming mail server (pop3): outgoing mail server (smtp): Ik denk dat de problemen zich vooral voordoen bij de laatste 2 (inkomende en uitgaande mailservers). Ik heb reeds 1 account in Outlook en ik zou nog een skynet-account willen integreren dus weet er iemand de volledige EXACTE gegevens?? Dan nog een tweede vraagje: Ik zou willen dat mijn mails van het ene account in andere mappen terechtkomen dan mijn mails van mijn skynet. Dus in het linkermenu twee rubrieken met ene rubriek skynet en dan subrubrieken: inbox, opgeslagen berichten, verzonden items,…… en andere rubriek met mijn huidige andere account. Kan iemand mij daar ook concreet antwoord op geven hoe ik dit kan instellen of gebeurt dit automatisch of hoe gaat dit? Mijn outlook is dus wel Engelstalig maar een uitleg met welke stappen ik moet volgen in het Nederlands is ook welgekomen. Alvast van harte bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.