Ga naar inhoud

rene1952

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door rene1952

  1. Sitecom helpdesk zegt Nu dat het type N300 verouderd is en niet meer geschikt is voor de Horizon; dat vind ik wel kort door de bocht hoor. welke extender is dan wel goed genoeg en aan welke eisen moeten ze voldoen? UPC weet dit ook niet. U wel misschien.?
  2. Beste mensen, ruim 3 weken heb ik een verbindingsinternet probleem met mijn Sitecom N300 en de UPC Horizon box. Volgens Sitecom is de extender N300 verouderd en niet meer geschikt voor de HORIZON. mijn vraag is : waarom eigenlijk? UPC kan me OOK niet aangeven aan welke eisen een Extender moet voldoen. kan er iemand mij advies geven of is er iemand die dit probleem herkent..? Mocht Sitecom gelijk hebben met die "oude"extender, welke Extender heb ik dan wel nodig? Rene
  3. beste mensen, op 17 december heb ik UPC internet ipv Tele2; sinds die tijd zit ik nog steeds niet een perfekt werkende Sitecom Extender- Wifi signaal voor de laptops en mobiele telefoons op zolder(2de etage ); de Sitecom hangt in het trapgat op de eerste verdieping. tevens werkt de PS3 van mijn zoontje ( eerste etage ) niet flekkeloos als ik de sitecom signaal installeer. heb alles gereset en opnieuw aangesloten aan de hand van een handleiding die ik van de Sitecom helpdesk heb gekregen. heb zelfs met die mensen die stappen 1 voor 1 afgegaan maar zelfs toen kwamen we er niet uit, Sitecom moet zelfs een expert erbij halen om dit probleem op te lossen : te weinig ontvangst/doorgifte signaal van de Horizonbox; als ik de sitecom-internet/toegang gebruik zie ik rechtsonderin een geel bordje met een zwart uitroepteken. wie kan me helpen om dit probleem op te lossen..? groeten rene
  4. ik heb het geprobeerd maar krijg die beveiliging er niet in; ik heb het wachtwoord van UPC gebruikt die onder het Horizon modem geschreven staat. het lukt niet; heb de extender gereset, maar de beveiliging lukt niet helaas; waarom weet ik ook niet. - - - Updated - - - handleiding is soms niet duidelijk; moet eigenlijk door iemand uit de praktijk geschreven zijn : stap voor stap de beveiliging beschrijven want niet iedereen begrijpt het.
  5. hallo Allemaal, heb sinds een paar dagen internet via UPC ( voorheen Tele2 ); heb de Extender Sitecom N300 voorzien met beveiligingscode van UPC, maar nu blijkt dat de Extender geen signalen ontvangt en doorstuurt. Ik weet niet wat ik vergeten ben of over het hoofd gezien heb. wie kan me helpen met een goede tip.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.