Ga naar inhoud

Carmaker

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Carmaker's prestaties

  1. Bedankt! Helaas pakt mijn computer die dus geïnfecteerd is hitman pro niet. De computer start dan gewoon weer op en kom ik terug bij dat politie beeld. De computer start niet vanzelf de USB zeg maar terwijl we wel gedaan hebben wat hier staat, enige idee hoe dat komt? Nog andere optie/oplossing?
  2. Hoi, Ik heb even een account gemaakt, om een vraag te stellen. Mocht deze hier niet goed zijn dan hoor ik dat graag. Excuses dan. Op mijn andere laptop ben ik gehackt en staat er nu iets op mijn computer die een scherm weergeeft waar ik niet uit kan komen. Ook niet met aan en uit zetten. Ik kan niks meer op deze laptop doen. Op dit beeld zie ik logo van interpol en politie en dat ik zoveel euro moet betalen omdat ik wordt beschuldigd van ****ografiche beelden. Terwijl ik voor mijn werk en hobby op een hondenforum zat. Ik heb iets moeten downloaden van een hondenfokker site, ik dacht flashplayer want dat stond er maar het blijkt wat wij denken dat die site bevuild was en door die download dus nu die hack er op heb staan. Gelukkig kende wij het toevallig al door dat wij zelf bij een workshop tegen hackers zijn geweest en meteen me pc gesloten. Maar nu weten wij niet hoe het eraf moet.. Jullie een idee? Er staat dus logo van interpol en politie en een hele tekst in het klein met uitleg van waarom en wat ik moet doen. Ik moet dus zoveel euro betalen omdat ik wordt beschuldigd en anders zoveel jaar cel moet ofso. Heel vreemd.. Maar als je betaal ben je dus de *** omdat dit een hacker is. Weten jullie hoe dit er af kan toevallig? of ook iets eerder over gehoord? bedankt alvast.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.