Ga naar inhoud

djohnneay

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

djohnneay's prestaties

  1. Met behulp van dit advies (Game PC - februari 2014 | Hardware.Info Nederland) wat veranderingen aangebracht in je configuratie. Ook bij alternate besteld. Voor gamen is het vooral belangrijk dat je een goede grafische kaart hebt, dan een superprocessor. De keuze voor de SSHD lijkt leuk, maar voor (bijna) het zelfde geld heb je een SSD én een HDD. De configuratie komt nu iets goedkoper uit. De voeding is nog steeds dezelfde, misschien wil je overwegen om een compleet modulaire voeding te gaan nu je wat geld over hebt. Windows 8.1 ervaar ik zelf als veel minder prettig om mee te werken dan windows 7, zeker als je geen touchscreen hebt, maar dat is mijn persoonlijke mening. Voor het geheugen moet ik je wel kudos geven, zeer goede keus! Ik zou dit systeem niet zelf assembleren, zeker als je het nog nooit gedaan hebt., behalve als je erg veel tijd omhanden hebt (en enige support van iemand in je omgeving die er verstand van heeft).
  2. Het ging een tijdje lekker, maar de laatste tijd toch weer veel geklooi. Ik heb nu de buffalo modules eruit gehaald, en de test opnieuw uitgevoerd op de set Geil modules. De test gaf geen fouten aan, dus ik probeer het een tijdje zo. Bedankt voor alle hulp tot dus toe, en hopelijk is het nu verholpen!
  3. Zoiets was ik al bang voor, ik zal dit weekend eens kijken of het mogelijk is dat te doen. Moet ik opnieuw de test 20 uur laten draaien, maar nu per module? @ stegisoft : de moederbord drivers zijn de laatste, maar tnx voor het advies.
  4. Ik heb overigens ook de oplossing uit deze thread geprobeerd, maar de firmware updaten bleek het helaas niet te zijn. Ik heb al de juiste firmware namelijk. Voor de rest zijn de BSOD wel gelijk :S Ik heb de BSOD van vandaag en gisteren geupload in de bijlage. BSOD.txt
  5. Dat is vreemd zeg! Ik heb de memtest gedraaid, resultaten in de bijlage. Helaas heb ik windows opnieuw geinstalleerd, waarbij ik de BSOD reports kwijtgeraakt ben :S Excuses hiervoor. De PC is vanuit de bios overclocked, dmv AHCI performance mode, maar deze heb ik nu teruggezet. Ik heb ook gemerkt dat af en toe de muis stopt met werken zonder reden, wat redelijk bizar is (andere USB-poorten werken dan ook niet meer). Verder ben ik er redelijk van overtuigd dat de GPU en CPU stabiel zijn, maar van het moederbord niet echt (groene uitgang werkt al een tijdje niet meer). Is er misschien een manier om deze te testen op instabiliteit of kan het hier niet aan liggen?
  6. Ik kan mijn vorige bericht van vandaag niet meer aanpassen, maar kreeg vanavond weer meerdere BS. Dump file zit in bijlage.[ATTACH]29683[/ATTACH] BSOD.txt
  7. Bedankt voor het verwijderen van de bijlage in dat geval, ik wist niet dat dat erin stond :$ Ik zal de Memtest86+ volgende week eens doen, als ik een dag weg ben ofzo. In de tussentijd heb ik de "overclock" van m'n GPU teruggezet (de 7950 Royalking komt met een double bios toggle switch) en de afgelopen dagen geen last meer gehad van BSOD's. Feitelijk zou deze switch natuurlijk veilig moeten zijn, maar ik laat het nu even zo en kijk wat er gebeurt.
  8. Zoals ik in mijn eerste post al aangaf, heb ik 2 interne harddisks, een SSD en een HDD. C is de SSD (hierop staat het besturingssysteem) en D de HDD. De SSD is de gescande schijf uit mijn startpost, de andere leek mij niet erg relevant aangezicht hierop niet het besturingssysteem staat. Ten overvloede, hier het overzicht van Speccy:
  9. Ik heb vanochtend deze schijfcontrole uitgevoerd zoals je zei. Toen ik de computer opnieuw opstartte, verscheen de melding al vrij snel dat er geen fouten gevonden waren en startte windows op zoals gewoon. Alleen toen ik de eventviewer opende, kon ik geen informatie vinden over de schijfcontrole van vanochtend. Daarom heb ik er eentje geplaatst die ik recent nog gedaan heb, van beide schijven. In de eventviewer is trouwens wel een shitload aan andere fouten te vinden, vooral met LoadPerf.
  10. Bedankt voor de reactie! Ik heb al zo'n test gedaan, zie bijlage eerste post. (Had ik misschien wat duidelijker kunnen aangeven). Is er misschien een manier om te "testen" of het echt aan de harddisk ligt, behalve een nieuwe inbouwen? Kan namelijk nogal een prijzige aangelegenheid zijn. Ik kan eventueel een gebeurtenislogboek plaatsen, als dit meer licht op de zaak schijnt.... ?
  11. Beste heren en dames, De afgelopen tijd heb ik veel te maken met diverse soorten BSODs en random freezes. De volgende Blue screens komen voor: - System_thread-exception not handled - memory_management - IRQL_not_less_or_equal De boosdoener is bij allemaal ntoskrnl.exe, erbij komen o.a. usbccgp.sys, wfplwf.sys, atikmdag.sys, dxgkrnl.sys. Mijn systeem bestaat uit : Asrock 890GX extreme3 12,0 GB dual-channel DDR3 (2 stripjes corsair 4 Gb, 2 stripjes GEIL black dragon 8 Gb.) AMD Phenom II X6 1090T AMD RAdeon 7950 royalking 60 GB OCZ Agility 3 750 GB Seagate barracuda HL-DT-ST DVDRAM GH24NSB0 ATA DVD brander E80-600 (600 Watt) TN6R71 De grafische kaart en de DVD-brander zijn pas nieuw. Ik heb de windows geheugentest gedraaid, en heb standaard diagnostische software draaien die de CPU, harddisks en GPU in de gaten houden. Ik draai regelmatig CCCleaner, Anti-Malware en AVG. De resultaten van de tests zijn als bijlage toegevoegd. Iemand enig idee in welke richting ik moet zoeken? Bij voorbaat dank, Johnsfcdetails.txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.