Ga naar inhoud

speedysgromit

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over speedysgromit

  • Verjaardag 22-02-1971

speedysgromit's prestaties

  1. Deze ochtend deed mijn USB stick raar. De pc herkende hem niet meer. En plots begon er rook uit de stick te komen! Op het printplaatje is een zwart vlekje te zien. Wat nu? Kan ik op één of andere manier mijn gegevens recuperen want deze zijn heel belangrijk! Spijtig genoeg heb ik geen backupfiles ...
  2. Sinds vandaag kan ik mijn laptop/smartphone niet meer op mijn eigen draadloos netwerk. Ik heb een Linksys WRT54G, nu zie ik dat het WLAN lampje niet meer aan is. Heb al vanalles geprobeerd nl. reset - ... 192.168.1.1 instellingen proberen te controleren maar krijg geen verbinding met de pagina. Wat nu?
  3. Ik krijg wekelijks documenten binnen om aan te passen, te printen die opgemaakt zijn op een mac in Microsoft Word 2008. Meestal is het in de Spaanse taal. Af en toe zet hij woorden aan elkaar die eigenlijk niet aan elkaar mogen. Ik werk zelf met word 2007 op een pc. Hoe komt het dat woorden aan elkaar komen te staan? Ook al heeft de persoon die het document heeft opgemaakt deze woorden niet aan elkaar getypt. Dit is lastig omdat deze persoon ook problemen heeft als ze een powerpoint voorstelling maakt (op mac) en deze wil laten zien op een pc systeem. Ook hier staan de woorden aan elkaar. Heeft iemand hier en oplossing voor! PS: als ik het document op de school open doe (ook in word 2007) dan heb ik dit probleem niet!
  4. Het probleem is plots opgetreden. Heb de inktpatronen al eens eruit en erin gedaan. Reinigen inktpatroon is ook al uitgevoerd.
  5. Bij het verzenden van emails in outlook express, krijgen we steeds een foutmelding (bij voortgang staat 'waarschuwing'). Maar in het venster "fouten" staat niks. Maar wat blijkt nu dat de mails toch verstuurd zijn naar de personen. De mails blijven staan in 'postvak uit' en telkens als men outlook opstart probeert hij de mails te verzenden maar dat lukt zogezegd niet. Kan iemand me helpen wat er fout is. Alle instellingen zijn correct? Kan het liggen dat de schijfruimte bijna op is.
  6. De printer is aangeschakeld en als men print komen er steeds witte pagina's uit met fijne kleine streepjes (bijna onzichtbaar). Bij het nakijken van de inktpatronen staat er dat er nog genoeg inkt aanwezig is. Wat is hier het probleem?
  7. Bij het verzenden van emails in outlook express, krijgen we steeds een foutmelding (bij voortgang staat 'waarschuwing'). Maar in het venster "fouten" staat niks. Maar wat blijkt nu dat de mails toch verstuurd zijn naar de personen. De mails blijven staan in 'postvak uit' en telkens als men outlook opstart probeert hij de mails te verzenden maar dat lukt zogezegd niet. Kan iemand me helpen wat er fout is. Alle instellingen zijn correct? Kan het liggen dat de schijfruimte bijna op is.
  8. Heeft er echter niemand een idee wat er aan de hand is. Al heel de week opstartproblemen dan lukt het wel dan niet. Groetjes SP S
  9. Beste, Deze morgen deed mijn computer niks. Alles weer opengedaan batterij eruit en opnieuw erin en hup daar ging hij weer aan de praat. De klok stond wel terug op 00:00 u. en datum ook niet meer juist. In bijlage een print van het opstartscherm. Ik werk onder Windows XP. Het is precies als hij een tijdje uitstaat hij platte batterij heeft of zo iets. Sorry maar ik ben wel een leek in computers. Het is een pentium.
  10. Deze morgen zet ik zoals elke dag mijn pc aan. Maar oeps ... daar was een foutmelding in bios nl. the current S-ATA configuration windows 2000/XP only! Als ik op een F-toets klikte (de welke juist ben ik vergeten) dan startte het systeem gewoon op en kon ik gewoon werken. Ik heb hem een paar keer uit en aan gezet en steeds startte hij op met de foutmelding. Daarna toch een paar uurtjes uitgezet en deed niks meer zelfs niet opstarten helemaal niks. Heb dan mijn pc-ke eventjes open gedaan en op de motherboard de batterij vervangen en nu kan ik weer gewoon opstarten maar de foutmelding blijft. Hoe en vanwaar komt deze melding! Weet hier iemand raad mee. Groetjes Sp S
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.