Ga naar inhoud

Gerard S

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Gerard S's prestaties

  1. Helaas niet. Heb ze allen geprobeerd. Kan dus ook niets verder beginnen. Het enige wat ik krijg te zien is een muispijl die wel beweegt. Ook in veilige modus begint hij binnen te halen maar stopt voor het welkomscherm.
  2. Beste PCHelpers Bij het opstarten van Windows 7 gaat de computer op zwart vlak voor het welkomscherm met behoud van muis. Herkent niets meer,ook geen cd,s of dvd,s. Wel kan ik in de BIOS en het beginscherm van de veilige modes. Ook in opstarten veilige modes krijg ik een zwart scherm met muis. Je ziet dus wel de beginwaarden en opstartscherm van Windows maar voordat het welkomscherm moet verschijnen gaat hij op zwart. Batterij van het moederboard vervangen. Ik kan dus ook geen schone installatie beginnen. Hoop dat jullie hier iets over kunnen zeggen. Zie dat het een veel voorkomend probleem is in de forums maar geen oplossing kunnen vinden. Met groeten en dank G.J.Scheppink PC Helpforum moderator bericht: Email adres verwijdert om spam te voorkomen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.