Ga naar inhoud

eddy vanberghen

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door eddy vanberghen

  1. Hey Pat, Ik had mijn muziek inderdaad eerst verkeerd ingevoegd....ondertussen ben ik erachter gekomen hoe het wél moet. Maar nu werd mijn bestand weer veel te groot om door te sturen....een nieuw probleem dus!!! Maar dank zij uw website ben ik er nu eindelijk uitgeraakt. Echt waar een heel interessante en duidelijke uitleg over powerpoint 2007!!!! Ik ga die site zeker nog dikwijls raadplegen!! Dus....probleem is opgelost!!! Van harte bedankt!!! Groetjes van Rita
  2. Dag Dina, Bedankt voor uw reactie!! Ik had het ondertussen ook zo al een keertje geprobeerd, en dat lukte inderdaad....maar nu had ik weer een nieuw probleem!! Mijn powerpoint van 1Mb werd nu in één keer 12Mb!!! Te groot dus om door te sturen. Nu heb ik ondertussen ook een reactie gekregen van Pat en nu ga ik mijn probleem zeker wel kunnen oplossen! Dank u voor uw hulp!!!!! Groetjes van Rita ( en Eddy!! )
  3. Haai iedereen:ciao: Eerst en vooral wil ik vermelden dat ik werk met POWERPOINT 2007 in WINDOWS VISTA. Ik ben onlangs begonnen met het maken van pp, en dat lukt al vrij aardig. Ik voeg er ook muziek uit mijn bestand bij ( wav ). Als test stuur ik dan deze pp naar mezelf en dan zie ik een perfecte voorstelling én ik hoor ook de ingevoegde muziek!!! Maar wanneer ik deze pp doorstuur naar een andere computer, dan krijgt de ontvanger wél de voorstelling te zien maar hij hoort géén muziek!!!!! Wat doe ik verkeerd????? Ik ben al overal ten rade gegaan....maar niemand weet hier een antwoord op!!!!! Ik hoop van harte dat jullie mij wé kunnen helpen!! Mag ik vragen om het eventuele antwoord stap voor stap uit te leggen....ik ben nog een leekje....!! Alvast van harte bedankt. Groetjes, Rita:wavey:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.