Ga naar inhoud

DFSVI

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

DFSVI's prestaties

  1. Beste, ik heb volgende meldingen: Wilt u RSITx64.exe van malwareremoval.com uitvoeren of opslaan? Dit type bestand kan schade toebrengen aan uw computer. antwoordde met uitvoeren en dan volgende melding: kan de uitgeven van RSITx64.exe niet bevestigen weet u zeker dat u het programma wikt uitvoeren? Ik durf niet uit te voeren omwille van de schade die zou kunnen aangebracht worden. dank je wel.
  2. Dit is een tweede oproep. Indien ik hier geen reactie op ontvang zie ik mij noodgedwongen om uit dit PC Helpforum uit te treden. Ik heb een laptop, geïnstalleerd zijn Windows 7, internet Explorer 11. Ik open internet en heb dan een blank pagina met al mijn favorieten en een Google pagina. OK tot hiertoe werkt alles prima. Maar als ik in programma eventueel filmpjes of video wil openen, heb ik een zwart of blanco beeld soms met een Ɵ, er is wel geluid (spreker of muziek) Hoe is dit mogelijk? want ik heb ook op mijn pc Google chrome staan en wanneer ik daar dezelfde programma's open dan werken die video's en filmpjes! Dus graag een oplossing, ik gebruik bij voorkeur onmiddellijk mijn internet explorer, dan al mijn programma's te moeten openen in google chrome. Op mijn pc zijn geïnstalleerd: Adobe shockwave player 12.0 (12.0.4.144) Adobe flash player 11 active X(11.9.900.170) java 7 update 45 DFSVI en dank bij voorbaat
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.