Ga naar inhoud

wannes005

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door wannes005

  1. Heb een aantal ebooks via Google Play aangekocht en wil die toevoegen aan mijn bibliotheek op mijn ereader Kobo. Tot voorheen ging dit probleemloos met Adobe Digital Editions; nu lukt dit echter niet meer. Krijg steeds de foutmelding "E_Stream_Error". Weet iemand hoe ik dit kan oplossen ?
  2. Gebruik al een paar jaar kaartlezer ACR38U en bij Windows 7 werkte dit toestel uitstekend. Ben ondertussen overgeschakeld naar Windows 8 en ondanks het installeren van het stuurprogramma werkt dit toestel niet. Weet iemand raad ? Alvast bedankt
  3. Schijf bleek oké te zijn, maar heb ondertussen de PDF-bestanden kunnen opruimen via schijfopruiming. Alvast bedankt voor de medewerking.
  4. Het leegmaken van mijn Prullenbak lukt maar gedeeltelijk. Alle PDF-bestanden (Adobe Acrobat Doc) blijven erin zitten en ik krijg ze niet weg ook niet als ik ze één voor één probeer te deleten. Weet iemand raad ? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.