Ga naar inhoud

Hans L

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Hans L's prestaties

  1. Hey Angelo, merci voor je reactie... en ja, ik heb dit programma ook... Wet jij wat ik precies moet doen om dit te verhelpen?
  2. Hallo allen, niieuw hiier oopp diitt foorum enn alls jje deze tekst bekijkt dan wordt miijn vraag snell duidellijk... Als jjongge veerttigger typp iik opp mmijn tooetsennbord zoals een ooude kknarr van 80 oop een mmechaniisch tyypemachine:-). Juist een niieuwe lapptoopp aangeschaftt en ik kriijg dit alls resultaat: herhhalliing lettters bij eenmaiige tooetsaaanslag... vanaf hier verbeter iikk miijn tekstt om dde lleesbaarheiid te vergemakkliijken ;-) Wat heb ik al gedaan: via : Configuratiescherm\Alle Configuratiescherm-onderdelen\Toegankelijkheidscentrum\Het toetsenbord eenvoudiger in het gebruik maken , de filtertioetsen ingestteld en langzame toetsen ingeschakeld en op 0.7 sec gezet ipv 0.5. en dit is het resultat als ik type: dubele anslagen worden niet angenomen en en enorme vertraging op mijn backspace die ik regelmatig nodig heb;-) Wat nog gedaan: onder Configuratiescherm\Alle Configuratiescherm-onderdelen\toetsenbord de snelheden aangepast , maar dus ook zonder het gewenste resultaat... ik werk op de nieuwste medion van Aldi (vorige week gekocht)... ideetjes? Merci! Hans
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.