Ga naar inhoud

beaba

Lid
 • Aantal items

  55
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

beaba's prestaties

 1. Helemaal in orde nu. Ik zal deze vraag markeren als opgelost. Nogmaals erg bedankt voor de moeite die je genomen hebt om mij te helpen. Super!
 2. Ik heb ze verwijderd! Dankjewel voor je uitstekende hulp en begeleiding. Als laatste wil ik mijn bladwijzers nog even goed terugzetten. Ik had deze na het ordenen gelukkig een html bestand geëxporteerd. Is het verstandig om eerst alles stop te zetten en te wissen in Chrome sync? Daar staan er nu wel ontzettend veel in.
 3. Tot slot, klopt dit nu in de bijlage?
 4. Ik ga dat doen. Is jouw advies ook Comodo, zowel de firewall als het antivirusprogramma?
 5. Eerlijk gezegd merk ik geen verschil. Ik maak me toch wel een beetje zorgen over Comodo nu.
 6. Tijdens deze scan is er niets gevonden. Ik had op 5-9 algescand met Emsisoft en de gevonden items in quarantaine geplaatst. quarantine_140909-095025.txt
 7. Misschien dat je hier iets aan kunt zien?
 8. Ne, echt. Ik denk via deze site: Free Internet Security 2014 Download | Comodo Internet Security v6 Helemaal zeker ben ik er niet van maar het dit lijkt mij het meest logisch. Ik heb destijds de stappen gevolgd zoals Schoonepc het installeren van Comodo beschreef. Hoe herken je dat het een besmette versie is in mijn geval?
 9. C:\\Program Files x86\\Eset\ Het logje. log.txt
 10. Ik heb nog een vraagje. Twee dagen geleden heb ik al mijn bladwijzers opnieuw gerangschikt. De map andere bladwijzers was helemaal leeg. Nu staan de "oude bladwijzers" er weer. Kan ik dit nog makkelijk herstellen zonder dat ik weer alle bladwijzers door moet lopen?
 11. Ik wist niet dat uitgeschakelde extensies hier invloed op hadden. Ik heb heb nu alle uitgeschakelde extensies en apps verwijder. Helaas merk ik nog geen of erg weinig verschil. Het laden van de extensie zoals bijvoorbeeld gmail en lastpass duurt nog steeds erg lang. Ik hoorde net van een kennis die ook de extensie App Launcher Customizer for Google™ gebruikt geen geel driehoekje in https te zien krijgt. Bij het opstarten net kreeg ik de melding "de volgende pagina's reageren niet..." Deze krijg ik dan ook tussendoor nog eens te zien.
 12. Dat slotje komt voor zover ik kan beoordelen door deze extensie: https://chrome.google.com/webstore/detail/app-launcher-customizer-f/ponjkmladgjfjgllmhnkhgbgocdigcjm/details Heb er inmiddels een aantal verwijderd. Ik heb een afbeelding bijgevoegd van de extensies die actief zijn. Denk je dat dit er echt teveel zijn en het probleem veroorzaken?
 13. Wat me wel opvalt is dat google.nl een geel slotje (deze pagina bevat ook bronnen die niet beveiligd zijn....)weergeeft als ik ben aangemeld in mijn account. Zoek ik Incognito of in mijn andere account dan is dat niet.
 14. Dat begrijp ik niet helemaal. Office Editing... Zie hier: https://support.google.com/chromebook/answer/2481498?hl= Lazy Man = Chrome downloads stond tussen mijn extensies maar was niet ingeschakeld. Rechten hierbij: alleen browsergeschiedenis lezen... Speed Dial staat tussen mijn extensies maar was ook niet ingeschakeld, had dat ooit eens uitgeprobeerd. Maakt het verschil als ze uitstaan of dat je ze helemaal verwijderd dan? Ik had syncen aan staan in Chrome ivm meerdere computers. Ze staan er hierdoor weer in. Wil je me nog eens uitleggen dan waarom deze niet OK zijn volgens jou?
 15. Ik ben benieuwd of je kunt ontdekken of Chrome besmet was. Dan hoor ik graag hoe dit zou kunnen komen. Extensie o.i.d. wellicht? zoek-results.txt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...