Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

rob

Lid
 • Aantal items

  388
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over rob

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 16-05-1946

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Bedankt Stegi Het is opglost Ja ik weet het , Win 7 is niet van deze tijd meer , maar mijn laptop is 8 jaar oud , en ik heb win 10 er eens op geïnstalleerd , met gevolg veel problemen , uitvallen , wifi niet bereikbaar enz enz . Acer zelf gaf me de raad om verder te gaan met win 7 op dit pcke Dus doe ik dat maar , zolang het werkt is het ok voor mij Anyway , bedankt voor de hulp !! ps hoe sluit ik dit topic af ?
 2. Gedaan . Maar als ik nu klik op zoeken naar updates ( onderaan ) of klikken op de peer ( bovenaan ) dan gebeurt er niks ? Het program werkt wel zoals het moet .
 3. Done . Logje hierbij . Netbak en Qfinder Pro werken terug , updaten als ik het vraag Ccleaner doet het nog niet ? zie bijlage . AdwCleaner[C00].txt
 4. Hello Heb een probleem bij updaten van sommige programma's. Als ik een melding krijg , zoals van Ccleaner dat er een update beschikbaar is , en ik klik daarop gebeurt er niks , vroeger startte de update op !! Dit heb ik ook met andere programma's zoals Netbak replicator , open office , enz enz . Wat zou hier de reden en oplossing kunnen zijn ? Grt Rob Ps Ik werk met Win 7 Prof.
 5. Dan mag dit gesloten worden , bedankt
 6. Hello . hoe sluit ik dit topic af
 7. Heb bovenstaande stappen gevolgd , met succes ! De informatie komt van : https://www.schoonepc.nl
 8. Windows Update blijft eindeloos hangen bij Windows 7/8.1 Ik hoor regelmatig dat Windows Update onder Windows 7 en 8.1 eindeloos blijft zoeken naar nieuwe updates. Om gek van te worden! Als dit probleem niet is op te lossen met de Windows Update-probleemoplosser (download:https://support.microsoft.com/nl-nl/kb/2700567) of het legen van de mapSoftwareDistribution, kijk dan eens of onderstaande oplossing (het handmatig installeren van specifieke updates) werkt. Voordat wordt begonnen met het handmatig installeren van de afzonderlijke updates, moet de service Windows Update tijdelijk worden stopgezet (via het configuratiescherm, onderdeel Systeembeheer, onderdeel Services, een rechter muisklik op de service Windows Update, optie Stoppen). In onderstaand overzicht zijn de te installeren updatebestanden te vinden. Installeer ze in de aangegeven volgorde en let op dat de juiste versie wordt gekozen: de x86-bestanden voor de 32-bits versie en de x64-bestanden voor de 64-bits versie (zo nodig moet eerst de invoegtoepassing Microsoft Update Catalog worden geïnstalleerd). Door Windows na afloop opnieuw op te starten, wordt de service Windows Update weer actief en kan worden gecontroleerd of de updatefunctie nu wel naar behoren functioneert. Veel plezier ermee! NB: De laatste twee updatebestanden van Windows 7 (cursief weergegeven) wijzigen maandelijks, de overige updatebestanden kunnen periodiek veranderen. Via de website http://wu.krelay.de/en/ zijn de actuele updatebestanden te achterhalen. Is Windows 7 net opnieuw geïnstalleerd, zorg er dan eerst voor dat ook Service Pack 1(download: https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5842) en het SP1 Convenience rollup Pack (download:http://catalog.update.microsoft.com/v7/site/Search.aspx?q=3125574) zijn geïnstalleerd voordat u verdergaat met onderstaande updates. Windows 7-updates: KB3020369 (servicing stack update, April 2015): 64-bits of 32-bits KB3177467 (servicing stack update, September 2016): 64-bits of 32-bits KB3172605 (update rollup, Juli 2016): 64-bits of 32-bits KB3197867 (Alleen beveiliging - kwaliteitsupdate, November 2016): 64- en 32-bits KB3197868 (Beveiliging - maandelijkse kwaliteitsrollup, November 2016): 64- en 32-bits Windows 8.1-updates: KB3021910 (servicing stack update, April 2015): 64-bits of 32-bits KB3173424 (servicing stack update, September 2016): 64-bits of 32-bits KB3172614 (update rollup, Juli 2016): 64-bits of 32-bits Met dank aan Hans van Duivenbooden
 9. Hello Nog wat nieuws over het win update probleem . Heb de tips uitgevoerd die in de volgende link te lezen staan https://outlook.live.com/owa/?path=/mail/inbox/rp#x_windows_update_blijft_eindeloos_hangen En nu geen enkel probleem meer , windows halt zijn updates regelmatig binnen en pc draait als nieuw Ik vermeld dat hier , kunnen er nog mensen mee helpen , wie weet !! Dit topic mag gesloten worden , bedankt guys
 10. Heb gisteren 202 updates binnen gekregen ! Wacht nu effe af of het probleem opgelost is en de updates regelmatig binnen blijven komen ! Wsus Offline vindt ik te ingewikkeld !! Trouwens Windows moet er maar voor zorgen dat win 7 gebruikers hun update regelmatig krijgen , we hebben voor dat OS betaald
 11. Hello Heb dit gevonden op Google Windows Installer, of eerder een ontbrekende of slecht werkende W-Installer, kan ervoor zorgen dat er niks wordt gezocht. Als je systeem vlotjes draait voor de rest en alle programma's doen het naar behoren, mag je naar het Startmenu en tik je regedit Voer dit uit als administrator, maak voor de zekerheid een reservekopie aan van je register. Zoek naar de sleutel HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control. In het rechtervenster kijk je wat er na de ingang RegistrySizeLimit staat. Als dit niet de Dword-waarde bevat van (4294967295), dan is dit de boeman. Zit de sleutel er totaal niet in, dan maken we er ééntje aan. Op een leeg plekje in het rechtervenster klik je met rechtermuisknop en kies je voor New - DWORD-(32bit) Value en klik op enter. Dubbelklik hier nu op en typ in het vakje Value 8 keer een kleine letter f. Herstart nu je computer en kijk nu in de services of de Windows Module Installer is geactiveerd. Deze moet op Handmatig staan, klik op de knop Start en de service wordt geladen. Druk nog op Toepassen en OK. Laat nu je systeem een halfuurtje met rust, de updates zullen nu wel binnenlopen. Heb dat uitgevoerd , pc afgesloten en na een 1/2 uur terug opgestart ! En wat gebeurt er , Windows is 212 updates aan het installeren ! Ik weet niet of het zal blijven werken in de toekomst ! Laat ik wel weten !! Grt Rob .
 12. Hello . Heb dat gedownload naar desktop , op geklikt om het te installeren , en ik krijg dit bericht ( zie bijlage ) Intussen nog geen enkele update binnen !!
 13. Hello Ik heb een clean install uitgevoerd , terug win 7 opgestart , maar ik heb een probleem met win updates , komen niet binnen !! laatste update is van 20/10/16 .. Heb al een en ander geprobeerd ( win fix ) maar niets helpt , hij blijft zoeken , uren Het schijnt een veel voorkomend probleem te zijn met win 7 . Heb hier ook al sfc /scannow uitgevoerd , geen probleem , "Er zijn geen schendingen van de integriteit gevonden", Ik ben aan het eind van mijn latijn !! Iemand een oplossing ? Thanks .
 14. Ziet er goed uit Kape . Moet ik nog iets doen om adwcleaner en ander progr. te verwijderen ? Nog een vraagje , ik heb hier nog een topic open staan ( Internet of things ) , zou dat willen afluiten , maar dat lukt me niet ?? Ik vindt die knop niet ??
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.