Ga naar inhoud

mrbenice

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over mrbenice

  • Verjaardag 11-07-1971

mrbenice's prestaties

  1. Bedankt voor je snelle reacties ! Maar helaas, dat heb ik ook reeds geprobeerd.
  2. Heb eerst geprobeerd met Ulead Photo Express 4.0 en kreeg dan volgende foutmeldingen : * Hardware.ini open error. Please reinstall again * Image transfer has failed [T037] Heb nadien paint.net 3.36 geïnstalleerd en daar kreeg ik deze foutmeldingen bij : * TWAIN error [T009] Error in enabling TWAIN data source [T020] * u32scan image transfer has failed. Bij beide programma's geraakte ik wel aan het window waarop je kon kiezen tussen Voorbeeld en Scannen, maar laatste foutmelding was dus steeds "image transfer has failed". De scanner staat gewoon aan maar doet niets.
  3. De driver heb ik inderdaad van de medion site gehaald en geïnstalleerd, zonder problemen zelfs. Maar het scannen zelf blijft een probleem :-(
  4. Een vriendin van mij heeft een Sagem Fast 800 ADSL modem (USB modem). Deze werkte perfect onder Windows XP, maar geeft problemen onder Windows Vista. Telkens de laptop in slaapstand geweest is, werkt de internettoegang niet meer. Als je bij netwerkbeheer kijkt, dan staat er dat de verbinding tussen PC en modem correct werkt, maar de verbinding tussen modem en internet staat met een rood kruis aangeduid. Resetten van de verbinding helpt ook niet. Het enige dat helpt is de PC compleet afsluiten en terug opzetten.
  5. Hallo, de Medion MD 41260 Slim U2TA scanner wil niet werken onder Vista. Installeren van de drivers gaat zonder problemen en de scanner wordt herkend onder Windows, maar bij het scannen zelf krijg ik foutmeldingen. Op de site van Medion staat geen driver voor Vista. Ik heb al verschillende posts op fora gevonden die allemaal doorverwijzen naar deze post : [WIN VISTA] Medion Scanner MD 6471 - WinBoard - Die Windows Community maar die is niet toepasselijk. Weet iemand van jullie waar ik een gepaste driver kan vinden of hoe ik dit anders kan oplossen ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.