Ga naar inhoud

Coen

Lid
  • Items

    43
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Coen

  • Verjaardag 31-07-1937

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 7
  • Moederbord
    ASUS
  • Processor
    Intell
  • Geheugen
    4GB

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Coen's prestaties

  1. Ja, het probleem is opgelost en daarmee kan het topic worden afgesloten. Ik wilde het topic afsluiten, maar ik wist niet hoe. Nogmaals hartelijk dank voor de assistentie. Coen
  2. Nog een reactie: Ik heb de Power Manager verwijderd en het resultaat is inderdaad dat de melding niet meer terugkomt. Nogmaals hartelijke dank. Coen
  3. Hartelijk dank voor de reactie. Ik heb ook contact gezocht met Asus. Ik denk dat ik met al deze informatie aan de slag kan. Met vriendelijke groet Coen
  4. Ja het is inderdaad "Terug gaan naar een eerdere versie", zie screenshot
  5. Ja, ik krijg alleen de vraag waarom ik terug wil naar het vorige herstelpunt. Intussen heb ik de oplossing al voor het knipprogramma. Daarvoor hoef ik niet terug naar een vorig herstelpunt. alleen de Error blijft "g-pAsWMI-NotOpen" en "GetMode" als ik de computer (re-)start
  6. Er staan geen herstelpunten voor augustus in. Ik krijg dus steeds de Error teksten "g-pAsWMI-NotOpen" en "GetMode" als ik de computer (re-)start
  7. Er zijn twee herstelpunten aangegeven voor september: 24 en 25 september. Ik heb intussen de aanduiding "alle apps" gevonden, die staat ineens aan de bovenzijde op mijn scherm, in plaats van boven de startknop.
  8. De laatste 3 updates voor Windows zijn KB 3176935, -36 en -37 Ik krijg op het scherm na het starten van de computer de tekst: Error "g-pAsWMI-NotOpen", vervolgens na OK de tekst Error "getMode". Als OK klik, gebeurt er niets. Het is raar dat ik geen "alle apps" meer kan vinden bij de start. Gelukkig heb ik de meest gebruikte apps op het bureaublad staan, maar de andere kan ik niet meer vinden. Wat is er aan de hand?
  9. Ik heb gisteren een update ontvangen voor Windowd 10. Nu is de lijst met apps verdwenen. Ik kan niet meer "alle apps" of "accessoires" of het knipprogramma vinden. Ook als ik zoek onder accessiores of knipprogramma krijg ik nul op het rekest. Hoe kan ik het knipprogramma terugvinden?
  10. Goedendag Passer, Hartelijk dank voor de informatie. Ik ga alles goed bekijken en op een later tijdstip proberen toe te passen. Als het niet goed lukt, kom ik terug met vragen. Voor nu, hartelijk dank! Coen
  11. Nogmaals, bedankt. Ik heb een gloednieuwe computer met Windows 10, ook heb ik een nieuwe opstart disk en een complete back-up van mijn computer op een uitwendige 1 TB schijf. Maar, ik herinner mij dat iemand mij een programma aanbeval waarmee deze partitie-handeling heel simpel kon worden uitgevoerd. Ik vraag me dus af welk programma dat was. Dat programma zat op mijn vorige computer, maar die is geheel in het ongerede geraakt na het installeren van Windows 10, en die ligt nu op het recycling-perron in mijn woonplaats.
  12. Mijn computer heeft een harde schijf van 1 TB, die is verdeeld in een C-partitie 149 GB en een D-partitie van 762 GB. Ik wil graag 100 GB van de D-schijf verplaatsen naar de C-schijf, zodat die niet vol kan raken, zoals mij overkwam bij de vorige computer. Ik denk dus dat het mogelijk moet zijn 100 GB vrij te maken op de D en die toe te voegen aan de C-partitie.
  13. Bedankt voor de reactie. Het is echt mijn bedoeling partities van de D-schijf vrij te maken en die aan de C-schijf toe te voegen. Ik heb dat al eens eerder gedaan bij mijn oude computer, maar ik ben vergeten hoe dat ging en welk programma daarvoor bestaat. In het programma van Windows 10 staat ook dat het mogelijk moet zijn. De D-schijf heeft veel ruimte, de C-schijf veel minder, en die wil ik dus vergroten.
  14. Goedendag, Ik wil graag partities van de D-schijf (900 Gb) vrijmaken om toe te voegen aan de C-schijf. Daar was een of ander programma voor. Graag ontvang ik een methode om dat te realiseren. Bij voorbaat dank.
  15. ASUS heeft nu geconstateerd dat mijn beeldscherm inderdaad niet meer klopt en zal een correctie aan de fabriek in Taiwan opvragen. LG denkt dat er een nieuw type diskstation gemonteerd moet worden, maar is nog aan het zoeken naar een mogelijke update. Windows 10 heeft mijn Internet Security van Kaspersky er uit gegooid (was betaald...) Heeft u een idee of ik Windows veiligheid kan vertrouwen, of moet ik toch op zoek naar een nieuwe Internet Security. Welke is volgens u het beste in dit geval?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.