Ga naar inhoud

mudd

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door mudd

  1. Hi Werkmap opgemaakt met verschillende tabbladen voorzien van tabellen met formules, nu zou ik die met nog een paar andere personen willen delen. Zodus heb ik dit werkblad beveiligd en de volgende stap is delen maar de foutmelding is : (het werkblad kan niet worden gedeeld omdat deze Excel tabellen of XML-toewijzingen bevat.......) Kan mij iemand hieromtrent advies geven, hoe ik dan wel te werk kan gaan? Alvast bedankt voor de hulp.
  2. Voor het eerst op dit forum Graag had ik hulp gezocht voor volgende: Werkblad gemaakt met 2 tabbladen waaronder het eerste bestellingen en het tweede tabblad voorraad. Met beide vensters naast elkaar maak ik in het tabblad voorraad een formule waarbij op één cel de voorraad staat vermeld en waarbij ik een formule opmaak die als er in het tabblad bestelling een waarde voorkomt met een bepaalde omschrijving de voorraad met één vermindert en dit op dezelfde cel die dan terug vermindert als er bestellingen worden toegevoegd met dezelfde omschrijving. Een soort voorraadbeheer dus ! Moest er iemand zich geroepen voelen om mij verder te helpen dan stuur ik u gerust het proefdocumentje door. Thankx !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.