Ga naar inhoud

monis71

Lid
  • Items

    39
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

monis71's prestaties

  1. Ok hij doet het weer!!! Dacht al dat het zoiets was. Weer wat geleerd. Bedankt!
  2. Mijn keyboard reageert niet dus ik kan niet in bios komen. Kan ik iets hardwarematigs resetten?
  3. Dus ik was aan het kijken of ik de snelheid van mijn ventilator van mijn processor kon wijzigen en toen kwam ik Chassis intrusion tegen. Uit nieuwschierigheid dit aangezet en nu kan mijn pc niet meer opstarten en hij reageert niet meer> Kan iemand mij helpen hoe ik deze error weg kan krijgen?
  4. Mijn fan stond met 1 poot niet recht over mijn processor. Ik heb de fan eraf gehaald en wat meer koelpasta over de processor gesmeerd. Hierna heb ik de fan er weer rechtop gekregen en nu krijg ik dus deze temperaturen.
  5. Probleem is opgelost! Ik heb nu wel erg lage temperaturen. http://speccy.piriform.com/results/PA5hTWRMp1o26XZAjI83fik bedankt voor alle hulp!
  6. Mijn pc wordt hier niet traag van hij blijft gewoon snel. Als ik bijvoorbeeld games speel haalt hij nu rond de 80 graden. Ik vraag me dan af of dit dan schade kan opleveren
  7. Jammer dat ik geen video's kan plaatsen. Dan kon je de fan horen draaien..
  8. Maar ik betwijfel het of de fan vervangen het probleem definitief oplost. Straks heb ik een nieuwe fan waar ik eigenlijk niets aan heb. http://speccy.piriform.com/results/aj0Ydci2fp5ErIGiedXKDqR Ik heb hem nu op zijn zijkant open liggen
  9. http://speccy.piriform.com/results/aj0Ydci2fp5ErIGiedXKDqR Ik heb hem nu op zijn zijkant open liggen
  10. Ik heb de fans in het bios menu op 87,5% gezet als minimum RPM. en als target 60 graden. Als ik spellen speel lopen de temeraturen van mijn provessor op tot 75-70 graden en mijn moederbord haalt soms ook de 80 graden. Dit varieert heel veel. Toen ik de PC kocht zat er al standaard 2GB ram in. Dit was met het besturingssysteem Windows vista home premium. De PC staat onder mijn bureau aan de linkerkant bijn tegen de kant. Ik heb er expres ruimte tussen gelaten voor de luchtstroom. Er zitten geen labells over mijn fan. De kabels die ik over had heb ik getyrapt en weggewerkt ver vanaf de fan. Om nou een nieuwe fan te gaan kopen lijkt mij onzin omdat de fan die ik nu heb wel goed draait.
  11. Ik heb de fans in het bios menu op 87,5% gezet als minimum RPM. Als ik spellen speel lopen de temeraturen van mijn provessor op tot 75-70 graden en mijn moederbord haalt soms ook de 80 graden. Dit varieert heel veel.
  12. http://speccy.piriform.com/results/oUNy70YuoZRpe6HPG0k5Kir Dit zijn de gegevens van mijn PC. Alles lijkt vrij normaal toch? Ik zir eraan te denken om ram te upgraden naar 4GB 2GB vind ik wat weining.
  13. Beste mensen, De PC draait weer als een tierelier!! Eergisteren is vastgesteld dat de voeding stuk is. Ik heb een nieuwe voeding aangeschaft en de oude voeding eruit gehaald. Nu draait de PC weer gewoon normaal met de nieuwe grafische kaart! Ook heb ik koelpasta gekocht en dit over processor gesmeerd. Bedankt voor alle hulp! Met vriendelijke groet, monis71
  14. Gisteren PC er gebracht. Ik wacht nu op antwoord.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.