Ga naar inhoud

Rosanne

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Rosanne

  • Verjaardag 21-12-1989

Rosanne's prestaties

  1. Hee allemaal.. Ik weet niet of deze vraag hier op de juiste plaats is maar hoop dat iemand mij kan helpen.. Ik heb op de website Download - NDS ROMs - Nintendo DS een ds-spel gedownload. Het is een rar.bestand. Ik heb opgezocht dat je dit bestand moet uitpakken. Dat heb ik gedaan met het programma 7-zip. Ik heb ook WinRAR gedownload. Maar hoe kan ik dat bestand nu omzetten in een NDS-bestand ?? Want als ik hem nu op mijn R4 kaart zet krijg ik een map en die kan ik niet openen op mijn ds. Ik heb twee printscreens bijgevoegd om het misschien wat duidelijker te maken. Alvast bedankt! Groetjes, Rosanne
  2. Hallo, Ik heb een uur geleden een spel op mijn laptop gespeeld. Ik deed dit op fullscreen. Toen ik stopte bleef mijn beeld echter heel groot. Ik heb hem 3 keer opnieuw opgestart maar tevergeefs. Ik heb wat dingen geprobeert maar niets helpt en ben ook bang dat ik iets verkeerds verander ofzo. Kan iemand mij helpen? Alvast bedankt! Ohwja.. ik heb windows vista, ik weet niet of dat wat uitmaakt maargoed..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.