Ga naar inhoud

novael

Lid
 • Aantal items

  9
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

novael's prestaties

 1. novael

  pictogram

  Ik heb setpoint geinstalleerd. Het picto stond keurig in het systeemvak. Na opnieuw opstarten was het verdwenen. Ik kan het wel aan de taakbalk vast maken maar dan moet ik het van daar uit weer aanklikken en komt het weer in het systeemvak rechts. Hoe kan het daar laten staan? Ik heb dit steeds nodig vanwege de functie toetsen van mijn toetsenbord. Het vinkje staat aan in setpoint.
 2. Hoe komt het dat ik meerdere picto's niet meer zie na opnieuw opstarten. bv. setpoint heb ik steeds nodig voor mijn toetsenbord? Waar kan ik mijn afteltijd van mijn dualboot in korten van 30 naar 10 sec.?
 3. wat vroeger en in xp, D-E was is dus weg(maxtor 100gb)schijfbeheer geupload
 4. Ik heb 2 Hd's. Op een sata HD, de eerste staan 2 partities. Een voor XP en de andere voor Win7. De tweede IDE HD is puur voor gaming en deze wordt door 7 niet meer gevonden. In XP nog wel. Staat ook zo vermeld in mijn 1e probleem vraag......
 5. Het is een vaste HD Maxtor 100Gb - - - Updated - - - Het is een vaste HD Maxtor 100Gb
 6. De sec.hd is daar niet zichtbaar. Wel in XP.
 7. Onder win7 ult. wordt mijn sec. HD Maxtor 120 plotseling niet meer herkend. Onder XP nog wel. Hoe los ik dit op?
 8. Na de install van win7 ult. is mijn sec. HD niet meer toegangkelijk. Vele malen opnieuw opgestart zonder resultaat. Het is een oude maxtor 120 IDE. Onder XP is alles prima. Wie kan mij hiermee helpen.
 9. Mijn sec. HD is met install van win7 ult. verdwenen. Heb al tig opnieuw opgestart. Het is al wel een oudje Maxtor 1206Y120. Hierop staan de games van de kids dus wel belangrijk. Het is nog een IDE schijf. Wat te doen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...