Ga naar inhoud

Papacharlie

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Papacharlie

  1. Is het mogelijk om in win 8.1 één of meerdere dagen de computer terug te zetten, zoals dit vroeger mogelijk was in win 7 en vooral zonder bestanden of programma's opnieuw te moeten installeren. Indien ja, hoe moet ik dit doen.
  2. Vriendelijk bedankt hoor. Ik ga Inkscape downloaden en mij dan maar toeleggen op de studie van het programma, er zit toch niets anders op hé.
  3. Beste dank voor deze informatie, maar spijtig genoeg ben ik daarmee niet geholpen. Ik zou de bestanden ook moeten kunnen bewerken, daar ik met dit programma diverse elektrische schema's moet kunnen aanpassen.
  4. Nu mijn probleem opgelost is zit ik natuurlijk met een ander probleem namelijk dat ik geen "CorelDraw Essential 4" meer heb en al mijn werken die daarmee zijn gemaakt niet meer kan gebruiken. Dit programma werd door mij veel gebruikt. Een paar honderd euros kan ik echt niet uitgeven om een nieuwe versie van CorelDraw aan te schaffen. Kan er mij iemand zeggen welk goedkoper programma ik zou kunnen gebruiken met dezelfde functies en eventueel mijn oude bestanden terug te kunnen openen, want voor mij is dit echt een drama. Beste dank bij voorbaat.
  5. Probleem opgelost. Heb de computer in de fabriekswaarde gezet en programma per programma geladen. Telkens een herstart uitgevoerd om te kijken of alles nog ging. Ben zo op het corrupt programma gevallen, namelijk "CorelDraw" (verouderd programma). Nu gaat alles perfect. Bedankt iedereen voor al de moeite en de goede tips.
  6. Ja de probleemoplosser voor Apps Neen niet opgelost Welke tips moet ik dan volgen ?
  7. Na de test : Probleem met "HID Non-User Input Data Filter" software geblokkeerd vanwege compatibiliteitsprobleem (code 48).
  8. Inderdaad, maar ook de store tegel werkt niet hoor. Het zijn juist de tegels van mijn eigen geïnstalleerde programma's die werken. Als ik bijvoorbeeld op eender welke tegel klik dan lijkt hij naar die bepaalde tegel te gaan maar keert onmiddellijk terug naar het bureaublad.
  9. Ik kom pas een nieuwe desktop te kopen met Windows 8.1. Daarop heb ik verschillende programma's geïnstalleerd, en deze werken allemaal perfect. Nu ben ik tot de vaststelling gekomen dat de tegels op het bureaublad (Start) niet meer werken. Als ik bijvoorbeeld op de Store-tegel klik dan lijkt hij naar de store te gaan maar keert onmiddellijk terug naar het bureaublad. Dit is het geval met alle tegels die standaard geïnstalleerd waren op het bureaublad.  Ik heb reeds een herstel procedure uitgevoerd en alles opnieuw geïnstalleerd, maar niets helpt.  Een vriend had mij gezegd om "wsreset.exe" uit te voeren, wat ik ook heb gedaan en het resultaat is het volgende : 1/ Windows Store-cache is mogelijk beschadigd. 2/ Windows Store-configuratie is mogelijk beschadigd.  Kan er mij aub nog iemand helpen om dit probleem op te lossen.  Beste dank bij voorbaat.
  10. Mijn computer is een "Acer Aspire M3910" en mijn vraag is de volgende : Ik bezit nog muziek op een cassette die ik graag zou overzetten op de computer via mijn cassettedeck, maar de computer bezit spijtig genoeg geen "Line In/Out" dus heb ik het maar eens geprobeerd via de "Micro Ingang" het resultaat is aan te horen door de slechte kwaliteit. Kan er mij iemand een andere mogelijkheid geven om toch deze muziek op de computer te krijgen. Bestaat er een mogelijkheid om op deze computer toch een echte "Line In/Off" te plaatsen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.