Ga naar inhoud

kris400

Lid
  • Items

    108
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door kris400

  1. Beste, Ik wil de foto's via usb naar mijn pc met windows 10 verplaatsen. Echter krijg ik de melding (gevraagde waarde kan niet worden bepaald' Weten jullie hier een oplossing voor?
  2. Geen idee hoe het komt maar het probleem is verholpen.
  3. Ooooow damn, te snel er over gelezen 😇 Kga het zo proberen
  4. Daar staan de netwerken bij. Het is me opgevallen dat als ik eenmaal met een bepaald netwerk verbonden ben dat hij terug met dat netwerk verbind, maar niet met een ander opgeslagen netwerk. Kunnen jullie hier iets mee?
  5. Helaas was ook dit geen succes. Deze heb ik al meermaals getest.
  6. Heeft misschien iemand nog een idee? Want dat is best wel een vervelende situatie ...
  7. Ik heb deze laptop een nacht laten aan staan maar dit heeft helaas niet geholpen ☹️
  8. Ik denk dat hij zelf updates uitvoert. Ik heb het in ieder geval niet gedaan.
  9. Dit heeft helaas niet geholpen. Hij maak met geen enkel netwerk verbinding wat allemaal bekende zijn. Zet ik de wifi af en terug op, dan doet ie het wel.
  10. Beste, Sinds een aantal dag kan ik mijn laptop niet meer gewoon afsluiten. Als ik dat doe, via start of gewoon via de aan/uit knop krijg ik een beeld met 2x windows task host. 2 app's die moeten afgesloten worden maar ik weet niet wat die kan zijn. Het enige wat ik kan doen is op 'toch afsluiten' klikken. Kunnen jullie me helpen? Bedankt alvast!
  11. Dit heeft tot 2 dagen geleden altijd gewerkt. Alles is opgeslagen
  12. Sinds een dag of 2 wil mijn Android Phone nietmeer een automatische verbinding maken met een bekend wifi netwerk. Wanneer ik buiten bereik ga van een netwerk waar ik normaal gesproken automatisch verbinding mee maak en terug binnen bereik kom verbind hij niet automatisch. Hij ziet het wel maar verbind pas wanneer ik wifi uit zet en weer aan zet. Ik weet niet wat ik zou veranderd hebben waardoor dit gebeurt is. Kunnen jullie me helpen?
  13. Beste, Even deze topic terug vanonder het stof halen. Sinds vandaag kan ik geen gebruik meer maken van de KBC mobile app, na telefonisch contact blijkt dat mijn oneplus one android versie 6.0.1 heeft maar "denkt" dat ik android 4.4 heb waardoor ik de nieuwe app van hun niet kan installeren. Is er een mogelijkheid om dit toch te laten werken want deze app vind ik wel belangrijk, maar om hier een nieuw toestel voor te kopen? Mvg Kris
  14. Die heb ik al eens opgezocht en uitgevoerd, behalve dan de volledige reset van mijn toestel. Ik denk ook niet dat dat het probleem is. De meeste app’s gaat hij wel automatisch updaten. Zou het misschien kunnen zijn dat deze Android versie gewoon te oud is? Want deze word nietmeer ge-update sinds een aantal maanden, misschien zelfs meer dan een jaar.
  15. Sinds een hele tijd zijn er app’s op mijn oneplus one die niet meer updaten, deze vragen er wel naar bij het opstarten, dan kan ik kiezen voor ‘nu updaten’ maar dan doen ze het niet. Het gaat om bv. Google foto’s, Facebook, en nog een paar andere maar zeker niet allemaal. Ik kan uiteraard ook wel iedere keer een apk van de desbetreffende app zoeken maar dat vind ik niet zo handig. hebben jullie hier misschien een oplossing voor?
  16. Ik heb intussen die APK geïnstalleerd,ook heb ik een APK gezocht met de laatste versie van messenger. Probleem opgelost,
  17. Beste, Door omstandigheden heb ik mijn gsm opnieuw moeten installeren, daarom dus ook de app's. Alles is eigenlijk heel goed verlopen behalve de facebook messenger app. Als ik deze opstart kirjg ik regelmatig de melding dat deze verouderd is en dat ik binnenkort moet upgraden (ondertussen en bijna een maand) Als ik ga kijken naar de app versie is deze van april 2016. Maar updates komen er niet en ook geen suggestie om te upgraden. Wat moet ik hiermee doen? Met vriendelijke groet Kris
  18. Dit is gebeurd. Bedankt voor de hulp. Zou het kunnen dat popcorntime verwijderd is door dit allemaal te doen?
  19. Dank je wel. Beide bestanden in bijlage. Addition.txt FRST.txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.